AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 En Son Bitirdiğiniz Oyun?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 23/06/2006 :  00:18:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Star Wars Jedi Knight: Jedi Acedemy,Age Of Mythology,The Battle For Middle Earth en son bitirdiğim oyunlardır...Ve bence bu oyunlar gerçekten oynanmaya değerdir.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 23/06/2006 :  12:18:58  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt bu konu güzel açana teşekkür ediyorum
ben en son COMMANDOS 3:DESTİNATİON BERLİN i bitirdim harika bir oyun olmasıyla birlikte bir okadarda zor bunu başta belirtmek istiorum.oyunun konusu 2. dünya savaşını konu alıo almanyayla(naziler),ruslar(sovyetler)arasındaki bir savaş oyunda 4 karakter var sadece bi bölümde farklı birini yönetioruz oyunun türü strateji ama strateji gibi strateji (biraz adam gibi adam oldu neyse) ilk bölümünü çözümüne bak madan geçtim ilk bölüm 5 günümü aldı rüyalarıma giriodu geçemediğim yerler sizlere karakterlerden bahsediim
1. Grenberet: kendisi takımımızın en irisi olup o kadarda sezsislikte işini bitiren karakterdir çoğu görevde bu arkadaşı kullandımen sewdiim karakterlerden biri özelliği ise diğerlerinde olmayan birsey bıçak kullanabilmesi bu işimi kolaylaştırıodu çok ii bir takım arkadaşı
2. Sniper: bu arkadaşıda övmekle bitmez çok güzül yönleri var takımımızdaki silahla en uzaktaki düşmanı vurmaya yarıo en büyük özelliği bu
3. SPY: neden SPY ı büyük yazdım çünkü kendisi bnm favorim dir öldürdüğüm subay askerlerinin elbiselerini giyip diğer düşman askerlerini oyalamak için mükemmel subaylar gaptuso ve lytunent (yanlış yazdım galiba) hariç kimse tanımıo size bi yönttem veriim etrafı temizlerken SPYı kullanıp gren berete karsı arkasını döndrüp askerin ver gren berretle arkadan bıçakla gelip boğazından işi halledin
3. sapper : bu adamı fazla yönetmedim ama takıma lazım olanalardan biri olmazsa olmaz.

NOT:oyunu 4 kişiyle bitirdik vede çok zordu.oyunu sakın tek başınıza oynamıyan zewkli olmuyo :))
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 28/06/2006 :  10:37:07  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben en son getting up ı bitirdim "RealBetmen" arkadaşımızın dediği gibi çok ama çok mükemmel bir oyundu şimdi bile hala bazı bölümlerini tekrar oynuyorum, COD2 yi bitireli bayağı oldu, COD1 ztn geçen senemi ne bitirdim.
Bu arada pirates arkadaşımızın dediği oyunu biliyorum ama 3. bölümde takıldım diye hatırlıyorum :) karlı olan 3. bölüm. Sonra sildim.
Sayfanın En Üstüne Git

esra_candy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 30/06/2006 :  20:56:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
SİLEN HİLL 4,CLOCK TOWER 3,FATAL FRAME 2,OBSCURE,FORBIDDEN SIREN,CALL OF DUTY(Gördüğünüz gibi genellikle korku oyunları!!!!!!)
Sayfanın En Üstüne Git

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 01/07/2006 :  12:22:58  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkaarkaya: spiderman2,gta vice city,over the hedge,age of mythology ve age of empiresIII'ü bitirdim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000