AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Brezilya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Y@M@K@S
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 11/06/2006 :  14:29:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu yıl gene büyük bi ihtimalle gene Dünya kupası şampiyonu Brezilya olcak sizce kim..??

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 11/06/2006 :  15:49:09  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yarı Final veya Çeyrek Finalde karşı karşıya gelmezlerse; Final İngiltere-Brezilya. Ama kupayı kim kaldırır tahmin etmek çok zor.. Brezilya'nın savunma hattı zayıf.. Ancak hucuma yönelik orta saha oyuncuları ve forvetleri dünyanın en iyileri.. Aynı şey İngiltere için de savunma ve savunmaya yönelik orta saha oyuncuları için geçerli.. Terry, Ferdinant, A.Cole, Gerrard, Neville (zamanı geçti ama..) ve Lampard çoğunu Dünya Karması olsa banko oynatırım. Ee tabii kaleciler de var. :D Brezilya'da ilerleyen yaşına rağmen hala Dünya'nın sayılı kalecilerinden biri olan (Hatta en iyisi ama (!) malumunuz Cech var. Buffon - Juventus - Şike üçlüsünü bilmeyen yoktur. Casillas'da Real Madrid'in şu anki yapısında olduğu sürece kendini yıpratır).
Öte yanda Robinson gibi.. Neyse.. :D Önümüzdeki bir ay boyunca hangi takım daha iyi izleyip görücez ama illaha ki bir tahmin vermem gerekirse..

Banko: Brezilya
Plase: İngiltere
Sürpriz: İspanya, Meksika, *Arjantin..

* Arjantin'in sürplizliğini Fil Dişi ile olan son maçını izleyenler daha iyi anlacaktır. İsteleni veremeyecektir. Erken veda yaşayabileceği gibi Messi'nin durumuna bağlı Yarı Final ve Final de zorlayabilir..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 13/06/2006 :  17:22:45  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İtalya ve Brezilya favorilerim.Brezilya'nın forvet hattını biliyoruz zaten, İtalya'nın da defansı çok sağlam.Ayrıca, değeri hala anlaşılamamış Luca Toni gibi bir forvete, arkasında oynayan Totti'ye sahipler.Çeklerde sürpriz yapabilirler.

İngiltere ve Almanya'ya zerre kadar şans tanımıyorum.Ballack'ın söyledikleri yanlış değilmiş, Almanya defansı inanılmaz rezil.Ayrıca, İtalya gibi kendi sahasına kapanan takımlara karşı çok zorlanabilirler.İngiltere ise, grupları geçerse büyük sürpriz olur.Crouch gibi kabiliyet düşmanı bir forvete sahipler.Defans-ortasaha uyuşmazlığı da cabası.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 13/06/2006 :  17:36:00  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Adriano gol kralı-Ronaldinho asist kralı olur :D

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 13/06/2006 :  23:27:15  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:

İtalya ve Brezilya favorilerim.Brezilya'nın forvet hattını biliyoruz zaten, İtalya'nın da defansı çok sağlam.Ayrıca, değeri hala anlaşılamamış Luca Toni gibi bir forvete, arkasında oynayan Totti'ye sahipler.Çeklerde sürpriz yapabilirler.

İngiltere ve Almanya'ya zerre kadar şans tanımıyorum.Ballack'ın söyledikleri yanlış değilmiş, Almanya defansı inanılmaz rezil.Ayrıca, İtalya gibi kendi sahasına kapanan takımlara karşı çok zorlanabilirler.İngiltere ise, grupları geçerse büyük sürpriz olur. *Crouch gibi kabiliyet düşmanı bir forvete sahipler.Defans-ortasaha uyuşmazlığı da cabası.

* Ceza sahasının içine adam değil 2 metrelik direk de koysan İngiltere gibi bir takımda Lampard ve Beckham'ın ortalarına gol yapar. Ancak Crouch'un direkten bir kademe daha üstün olduğunu göz önüne alırsak, bence şu anda İngiltere Milli Takımı'nda oynaması gereken en önemli oyunculardan biri..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 14/06/2006 :  00:04:44  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer maçı dikkatli izlediyseniz, Crouch'un kendinden 15 cm kısa adamlara nasıl kafa topları hediye ettiğini görürsünüz.Şakayla karışık söylediğini biliyorum ama, sonuçta açılan Beckham'ın ortaları olsa bile öyle gol atmak kolay iş değil.Crouch, İngiliz Milli Takımı'na aşırı kaçıyor.Bu sene zaten çok ilginç bir rekor kırdı.Kendileri, Premier Ligi'nde o zaman zarfındaki tüm maçlarda oynamasına rağmen en çok maç üstüste gol atamama rekoru kıran forvet oldu(cümleye bak).Crouch yerine daha iyi adamlar oynatılabilir bence.Hadi eşleşme sorunu yaratır diyeceğim ama, hava toplarına hakim bile değil.Ve çok kazma.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla