AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 ÖSS ye 1 hafta kala :))
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 19/06/2006 :  12:56:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir saniye bir saniye, şunu unutmayın. Bana liseden 73 puan gelmişti ama süper bir öğrenci olduğumdan değil Anadolu Lisesi'nde okuduğumdan dolayı. Okuduğunuz okul etkiliyor daha çok, bizim okulda en düşük öğrenciye 65 falan verilmişti sanırım. Yani bu ne demek oluyor, önce OKS'ye çok iyi çalışın :), gerçi bizim zamanımızda Anadolu Lisesi sınavıydı adı :) 5. sınıftan giriliyordu. 7 sene aynı okulda okudum orta okul+lise, en güzeli buydu bence... Neyse saptırdım, herkese geçmiş olsun umarım iyi geçmiştir, yolunuz açık olsun vol.2 :)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/06/2006 :  01:36:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Soner Anadolu Lisesi'nde okudu da n'oldu, ona da 58 puan mı ne geliyor :) Sanırım biz fazla tembeldik lise zamanı. Gerçi bizden tembeller bile daha yüksek puanlar aldılar. Burada da devreye "yalakalık" giriyor galiba :)

MetFC, tabii ki söylediğim şekilde yetiştirmem. Çalışıp da bir yerlere gelmeleri tercihimdir. Ancak bazen öğretmenler düşüncesizce davranıp hakedene hakettiği puanı vermeyi çok görüyor. Bu gibi durumlarda da kopya çekmek dışında pek seçenek olmuyor. He, isteyen çekmez; yine kendi çabasıyla bir yerlere gelmeye çalışır. Ancak bu sefer de ÖSS gibi bir duvara toslayabilir. Neyse işte, ben girdim sınavıma. İyi kötü yaptık bir şeyler (2. bölüm zordu ne yazık ki). Hayırlısı olsun diyip geçelim :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431

İletim - 20/06/2006 :  14:54:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayırlısı olsun, umarız herkes istediği yerleri kazanır.

When A Man Lies, He Murders Some Part of the World
These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives
All These I Cannot Bear to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000