Robaldinho, Roberto Carlos, Adriano, Ronaldo, Kaka', Cafu, Edmilson, Dida, Ze Roberto...Saydıklarım.Noluyor maç sıfır sıfır KAKA' bir çakıyor gol.Bu takıma teknik dırektör koyma yine kazanır.Ronaldinho gidiyor iki pas yapıyor hoop karşı karşıya.Her an gole çok yakınlar.Topu istedikleri gibi kullanıp özellikle çok iyi uzun pas yapabiliyorlar.Ayrupada bu kadar teknik oynayan bir takım var mı?Hırvatistan maçında futbol oynamadan kazandılar biraz oynasalar süper olur ben daha ne diyim?
ben arjantinin almasından yanayım bi sempatim var arjantine vede kadrosuda kaliteli messi veron crespo gibi oyuncuları var arjantin alsın diorum ama final olrsa arjantin almanya olr onuda blrtlim.bu arada şuta diilde oyuna bakalım bence brezilya hırvatistan macında .... zor kurtardı bence hırvatistan daha ii oynadı heleki n. kovac ve prso
Ya şu alman futbolundan ne anlıyorsunuz yaaa?Adamların futbolu bitmiş ölü bir ligi ve ölü bir takımı var.Futbollarını hiç beyenmiyorum.Axses reklamından bir alıntı yapıcam alman futbolu dümdüz kaleye gider:) Axses i düzgün yasdım işallah :)