|
| Yazar |
Konu  |
|
hagi08
Üye

Turkey
İleti 1332 |
|
|
aorgun
Üye

Turkey
İleti 39 |
İletim - 16/06/2006 : 11:13:47
|
| İnternet dili işte hagi08, sözcükler kısalıyor :D |
Game Maker :P |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 17/06/2006 : 19:52:19
|
alıntı: Pırates tarafından yazılan:
ben arjantinin almasından yanayım bi sempatim var arjantine vede kadrosuda kaliteli messi veron crespo gibi oyuncuları var arjantin alsın diorum ama final olrsa arjantin almanya olr onuda blrtlim.bu arada şuta diilde oyuna bakalım bence brezilya hırvatistan macında .... zor kurtardı bence hırvatistan daha ii oynadı heleki n. kovac ve prso
Yanlış hatırlamıyorsam Verın kadroda yok.Zaten geçen Dünya Kupası'ndan sadece 4 oyuncu var.Benim her zaman kalbimin bir köşsinde Arjantin'e bir yer vardır.Bunun nedenlerinden biri Cambiasso'nun golü. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 18/06/2006 : 21:07:03
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Robaldinho, Roberto Carlos, Adriano, Ronaldo, Kaka', Cafu, Edmilson, Dida, Ze Roberto...Saydıklarım.Noluyor maç sıfır sıfır KAKA' bir çakıyor gol.Bu takıma teknik dırektör koyma yine kazanır.Ronaldinho gidiyor iki pas yapıyor hoop karşı karşıya.Her an gole çok yakınlar.Topu istedikleri gibi kullanıp özellikle çok iyi uzun pas yapabiliyorlar.Ayrupada bu kadar teknik oynayan bir takım var mı?Hırvatistan maçında futbol oynamadan kazandılar biraz oynasalar süper olur ben daha ne diyim?
Katılmıyorum.Futbol oynamak öyle kolay iş değil.Öyle dünya yıldızlarını bir takıma toplayınca teknik direktörsüz de olur diye bir şey yok.Bugün Avustralyalılar, geçen de Hırvatlar karşısında çok zorlandılar.Ayağa çok hızlı pas yapan, kontra-atak futbol oynayan ve özellikle ölü topları çok iyi kullanan takımlara karşı şansları çok az.Arjantin çok formda.Şampiyon olabilirler. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 18/06/2006 : 21:38:16
|
B R E Z İ L Y A
o muhteşem kadroya hastayım. |
 |
|