AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Dünya Kupası'nı Kim Ne Zaman Kazandı ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 18/06/2006 :  22:52:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Muhteşem kadro olabilir ama önemli olan azim, daha demin Brezilya Avustrya maçını izledim sanki yıldızlar karması değilde uyuyan bir takım vardı zar zor yendiler,Benim favorim Arjantin ve bence bu hırlsa Arjantin dünya kupasını alır diyorum...

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 20/06/2006 :  00:34:43  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
umutcanuğuz tarafından yazılan:

alıntı:
Pırates tarafından yazılan:

ben arjantinin almasından yanayım bi sempatim var arjantine vede kadrosuda kaliteli messi veron crespo gibi oyuncuları var arjantin alsın diorum ama final olrsa arjantin almanya olr onuda blrtlim.bu arada şuta diilde oyuna bakalım bence brezilya hırvatistan macında .... zor kurtardı bence hırvatistan daha ii oynadı heleki n. kovac ve prso

Yanlış hatırlamıyorsam Verın kadroda yok.Zaten geçen Dünya Kupası'ndan sadece 4 oyuncu var.Benim her zaman kalbimin bir köşsinde Arjantin'e bir yer vardır.Bunun nedenlerinden biri Cambiasso'nun golü.

bilmiorum veron var yada yok zaten adam arjantine geri döndü her neyse ben arjantinin futbolunu beğeniorum adamlar futbol oynuolar yani takım oyunu.brezilyada ikinci yarı 2 gol atabildi gruptan çıkmasına rağmen 2002 yılındaki brezilyadan farklı adamlar sanki dünya kupasını takmıolar. arjantin 6-0 lık maçta tam maç yaptı inş. arjantin kazanır
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 20/06/2006 :  00:39:52  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
THE_FAMERA tarafından yazılan:

B R E Z İ L Y A

o muhteşem kadroya hastayım.

Brezilya kadrosuen mükemmel kadro bunu kimse yalanlayamaz.yalnız ben brezilyada bi kendini beğenmişlik seziorum.brezilyalı futbolcuların açıklaması yanlış hatırlamıosam (Brezilya: televizyon izlemekten bıktık gerçek futbol göstermek istioruz) gibi bişeydi bi antipati oluştu brezilyaya
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 20/06/2006 :  00:45:13  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

Ya şu alman futbolundan ne anlıyorsunuz yaaa?Adamların futbolu bitmiş ölü bir ligi ve ölü bir takımı var.Futbollarını hiç beyenmiyorum.Axses reklamından bir alıntı yapıcam alman futbolu dümdüz kaleye gider:)
Axses i düzgün yasdım işallah :)

alman futbolunu sewen kimki adamlar farkındaysan ev sahipleri bide arkasında seyirci destği ve sahlarında rahat olmaları kimi için bunlar önmsiz seyler olarak geliosada malesef önmli (g. kore örneği adamlar yarı final oyanmıştı geçen dünya kupasında) ya finl oynuycaklar yada yarı final,ama finalde ya almanya olacak yada brezilya arjantine karşı
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/06/2006 :  01:02:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pırates, art arda mesaj atma lütfen.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu