AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Aranızda kim FB'li?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 21/06/2006 :  13:27:32  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt abi ya kusra bakmayın neyse bulaşmayalımda bizden uzak allaha yakın olsunlar da sizce crespo tranfer edilirse ii mi olur
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 21/06/2006 :  13:42:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de FENERLİYİM...gerçi anelka gidiyor ama olsun türkcell süper lig e anelka dan daha klas bi futbolcu geldimi acaba...(evet,fenerbahçe ye pek katkısı olmadı ama onun süperstar olduğunu kimse inkar edemez...örnek olarak ronaldinho da brazil milli takımına şu anlarda pek bi katkı sağlayamıyor maalesef ama sonuçta o bir star oyuncu...)

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 21/06/2006 :  15:16:25  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt ya şu anelka artist sırf he hiç sewmiorum adam fenere geldi milli takıma seçildi brazilya konusuna hiç deyinmeyelim sinirlerim bozuluo dünya kupasını inş. arjantin alır CRESPO gelirse bence anelkadan daha ii iş yapar
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/06/2006 :  16:38:19  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende fenerliyim
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 21/06/2006 :  17:46:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anelka'yı yiyen de zaten Daum oldu.Kadroda böyle bir adam varken sürekli ilk 11de olması gerekirken yedek kulübesinde oturtuldu.Şimdi de dünya kupasında yok.Gerçi biraz Fransa'yı çalıştıran elemanın kaprisi yüzünden giremedi kadroya.Ama Fener'de formdayken oynatılmaması ve kendini göstermesine olanak sağlayacak mevkide oynatılmamasının da büyük etkisi var.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000