hayır arkadaşlar siz beni yanlış anladınız,ben anelka'ya kötü futbolcu falan demiyorum...sadece fenerbahçe'ye çok katkısı olmadı diyorum,siz hemen adamı eleştirmeye başlıyorsunuz...anelka gerçekten klas bir futbolcu,diyorum ki Türkiye'ye bu kadar büyük bir oyuncu gelmedi ama (üzülerek söylüyorum)fenerbahçe'ye sadece sıradan bir futbolcu kadar katkı sağladı(belki de daha az)sonuçta ben de fenerliyim ve anelka'nın bize büyük katkı sağlamasını isterdim...
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
ben senin nedemek istedeiğini anladım ama bu adamı ben sewmiorum oyun stilini de beğenmiorum .ben buna futbolcu demeye utanıorum sen sewersin o ayrı gitmesini istiorum arkadaş zarar herif başka bişe diil ama şunuda söliim ayrılcam felan diomuş en hayırlısı olur yalnız kendine fb gibi bi takım bulamaz o ayrı bi konu.bu arada marco aurelio türk vatandası oluomuş o yüzden türkiyeye diğer yabancılardan önce geldi işlemler için inş. türk olur kontenjan azalır vede anelkada giderse 3 yabancı kontejanı açık kalıo buda çok ii
en sevdiğiniz futbolcu hangisi sizce fenerbahçeden ama benim tuncay tuncay sahaya çıkmayınca çok emin konuşuyorum kesin kaybedebiliriz diyorum tuncay çıkınca %90 kazanıcaz diyorum çıkmayınca yüzde %50