Sende de antironaldınho diye bir şey çıkmış :DNasıl ne buluyorsunuz adam dünyanın en iyi futbolcusu seçildi.Seçenlerdemi anlamıyor futbolu,bide dünyanın en pahalı futbolcusu benim bildiğim
Aralarındaki yaş farkını da unutmamak lazım Ronaldinho daha çok genç bi oyuncu ve önünde uzun seneler war şu an için bende ronaldinho diye düşünüyorum
katılıyorum yinede oynayışına bağlı ondan yine ronaldinho
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
kardeşler neyini tartışıyonuz ben konuyu bitirmeyye çalışmıyorum ama bakın brazilya 4 tane maçına RONALDİNHO toplasan 7-8 tane güzel pas 2-3 tane şutu var sahada yok yaaa AMA bizim THİERRYHENRY 3 golü war hiçdegilse verkaç yapıyo önde basıyo önüne gelen r.dinhoyu gecıyo pres yapmıyokı ama ispanya maçında top puyolun önundeyken 5 mtre arkasınan cıta hızıyla gelen henry topu aldı ve yerde sonra orta ve gol adam olmayan pozisyondan golü oluşturdu adam ronaldinhodan hızlı daha bitirici teknikleri hemen hemen aynı şutları da aynı ama henry nın plaselerıne dikkat diyorum ve en iyi titi birde zaten fransa -brezilya macında ronaldinho-henry macı da dıyebılırız gölü atan hangi yıldız HENRY birde ne golu ronaldinhonun sutu yok frikik sutundan harıc tartısılır yınede ama en ıyısı by THİERRYHENRY