|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 29/06/2006 : 14:14:24
|
Aha bismillah n'oluyoruz :) Sen kıyma bana editörcüm saol, ben de sana kıyamam zaten :) Ama ben küçüklüğümden beri Sub-Zero olmak istemişimdir, mümkünse karakter değişelim  |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 29/06/2006 : 15:18:20
|
Sub Zero her zaman için karakterler arasında en yaratıcı olanı ve en karizması olmuştur. Bu yüzden çoğumuz tarafından ayrı bir sempatiyle yaklaşılmaktaydı. Raiden babacan tavırlarıyla hepimizin göz bebeği olurdu. Jax veya Johny Cage hep ukala olduğu için salona gelen züppe çocuklar hep onları seçerdi. Kendilerine daha yakın gördüklerinden olacak herhalde. Dişi karakter seçenlere bazıları entel gözüyle bakar, yanına sırmaşmazlardı. Bizden bir iki yaş büyük biri gelecek olsa sanki oyunu o üretmiş gibi herşeyi ona sorardık(-lardı). Zavallıcık da o beklentiler bütünüyle birşeyler uydururdu.. FuJitSu (ismi yanlış olabilir) Raiden'ın amca oğlu olduğu hakkında büyük söylentiler türerdi. Ogre'ye (son versiyonlarda kaldırılmış, dört kollu 2,5 metrelik sarı yaratık.) karşı herbirimiz korkulu gözlerle bakardık ama çaktırmamaya çalışırdık. Hatta Mortal Kombat'ın ilk filmini TV'de izlerken (7 veya 8 yaşlarındaydım) Ogre'ye olan korkumu dışa vurmuş olacağım ki ağlamışım, babamgiller de beni susturmak için kafasına naylon torba geçirip Ogre taklidi yapmıştı. :D O zamandan beri Ogre'ye bir kardeş gözüyle bakmışımdır. :P Gördüğüm üzere bazı yeni karakterler daha eklenmiş, (Reptile, Frost vs.) onlar yeni katıldı diye onları yabana atmayalım.. :))
Bu da MK: Deadly Alliance'ın açılış videosu, gerek oyunun başındaki videonun tamamını gerek hangi karakterle oyunu bitirdiysek o karaktere özel oyun-sonu videolarını izlemek için günlerimizi heba ederdik.. :D
www.youtube.com/watch?v=v3SEJOJNDkY&mode=related&search= |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244 |
İletim - 29/06/2006 : 16:18:41
|
IVAN harika yaa ben ondan iyisini bilmem |
(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 29/06/2006 : 17:37:10
|
Belki espri yaptın da Smiley koymadığından anlayamadım ancak.. IVAN yani "CrAzY IVAN" sitemizin araştırmacı ruhlu, genç ve çevik yazarlarından aynı zamanda da forumumuzun dinamik (yağlama daha yeterli :P) yöneticilerinden biri.. Yani Mortal Kombat'ta dalak söken böbrek ezen, bağırsak süzen efendi ağabeylerimizden biri değil. :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 29/06/2006 : 18:49:14
|
Ahaha harikayımdır saolun, fatalitylerim fenadır :) Saol Dodo pek bir onure oldum :P Velhasıl karakter yorumların doğru, Sub-Zero benim favorimdir soğuk bir insan olsa da (çok kötü bir espri evet:) ), Jax'in özgüven sorunu var, filmde kendine geliyor sonra, Cage tam ukala ama Scorpion ve Ogre'yi iyi pataklıyor vesselam o yüzden sevilesidir o da... Raiden amca ilk filmde çok karizmaydı malum Christopher Lambert oynuyordu, o gözündeki yıldırım efekti ile insanın tüyleri ürperiyordu ama sonra 2. filmde oyuncu değişti Raiden güçlerini bıraktı falan olmadı :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|