Şu Fatality'leri yapmak için canımız çıkardı.:)ne günlerdi be?Klipler çok güzel Dodo eline sağlık.
süper klipler kısmına katılıyorum dodo eline sağlık da canımız çıkardı biraz abartı olmuş. kendi adıma 3-4 yapıştan(tuşlara bakarak) sonra bakmadan çekmeye başladım. hatta ekrana bakmazken arkadaşım adamının acı içinde fatality yerken yüzüne bakıyordum:) sub-zero adamı buzun içine koyar sonra bi aparkat adam buzla tuz olur. sonra liu kang ile kendini ejdarhaya çevirir yer falan süper oyundu ama git gide bozuyorlar oyun serisini:(
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Zor olanı da vardı kolayı da, Quan Chi için üç tuşa basmak yeterken Raiden'la adamı pişirmek için önce ellerinizle tuşların bütünleşmesi.. Akşam çatal bıçak tutamayacak hale gelmesi hatta mümkünse, tuşların üstünde harf kabartmaları varsa o kabartmaların oturtma biçiminde parmaklarınıza işlemesi ve hatta boyumuz kısa ise konsolun kenarlarına sürtünen bileklerimizin aşınarak yaralanması şarttı. :D (İşte abartmak budur!)
O konuda bir bilgim yok, sana yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum. Annene belki daha ılıman yaklaşırsan oynamana izin verecektir. Sen yeterki evde ebeveynlerin varken elinden geldiği kadar Fatality yapmamaya çalış.. :D