AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Geyik zamanı (hayatımızdaki saçmalıklar) LOL
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 05/07/2006 :  00:58:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm gene düşündümde (hayret ben?) hayatımızda ne saçmalıklar var örneğin bi berbere gittiğiniz zaman nedendir bilinmez berber koltuğuna oturanların yüzü hep asıktır..Allah allah neden acaba berberin usturasının kayması korkusuylamı yanlışlıkla kafayı 0 a vurdurtmak zorunda kalmamak içinmi nedir anlamış değilim..Başka bi saçmalık ise günümüzde oynanan online oyunlarımız örneğin UO KO RO MU gibi vede hepimiz bu oyunları özene bezene en büyük olmak için oynuyoruz sonuç ne 0..Hele hele kasmak için çektiğimiz işkenceler cabası

Örneğin bir KO cu ile bir RO cnun konuşmaları

ROcu -Olm bizde lvl 98 den 99 a geçmek için 1 ay boyunca günde 10m exp kasmak gerekiyor ki 10m expyi de kasması çok zor

KOcu - Ohooo oda bişimi olüm bizde lvl 62 den 63 e geçmek için o kadar gerekiyor ne sandın

ROcu- Resmen işkence valla bide bunu övercesine anlatıyoruz

KOcu - rofl
Yani burda denmek istenen biz insanlar işkenceyi seviyoruz :rofl:

Bir başka konu ise hackerlık hmm bu konuya fazla girmeyelim aramızda cyber warriorlar olabilir sustum

Sizinde aklınıza isyan ettirecek kadar gelen saçmalıklar varsa lütfen yazalım biraz eğlenelim vede isyanlarımızı paylaşalım

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 05/07/2006 :  01:17:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beni gülmekten koparan bir laf vardı, ünlü manken bir sanatçı söylemişti...

"Sigara içmek insanı öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın çok önemli bir parçası kaybolur"

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 05/07/2006 :  01:56:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sanatçı demek doğru olmaz o zaman ona

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 05/07/2006 :  04:31:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

... ünlü manken bir sanatçı söylemişti...

Uruk-Hai, bu cümlen için seni tebrik etmek istiyorum. ( Kızma n'olur... Öğretmen olmak böyle bir şey işte. )

alıntı:

"Sigara içmek insanı öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın çok önemli bir parçası kaybolur"

Bu cümle için de "ünlü manken bir sanatçı" yı tebrik etmek istiyorum. Hatta abartıp bu ünlü manken bir sanatçının önünde saygıyla eğiliyorum.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 05/07/2006 :  07:45:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatta ve hatta biraz daha abartıp alnından öpüp,plaket verelim.:)
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 05/07/2006 :  09:36:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Mérula Alba tarafından yazılan:

alıntı:

... ünlü manken bir sanatçı söylemişti...

Uruk-Hai, bu cümlen için seni tebrik etmek istiyorum. ( Kızma n'olur... Öğretmen olmak böyle bir şey işte. )

alıntı:

Bu cümle için de "ünlü manken bir sanatçı" yı tebrik etmek istiyorum. Hatta abartıp bu ünlü manken bir sanatçının önünde saygıyla eğiliyorum.

Hocam biraz hoş görün lütfen Gecenin bir saatinde yazmışım uykulu uykulu("Ünlü manken sanatçı") :) Neyse öyle kalsın mı orjinalliği bozulmasın. Bir de bu sene lise 2 'ydim Türk Dili ve Edebiyatım 5 Yazıklar olsun bana!

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000