|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/07/2006 : 09:57:26
|
magazin programlarının hepsi bana saçma geliyor.sinirlerimi bozar. sunucu:bülent abla sevgilinin baş harfi ne? bülent abla(divamız):hahahahah söylemem sunucu:bülent bacııııı hülya avşar kucağınıza oturdu.nasıl ağırmıydı. belent bacı:hahahahahah 60 kg hahahahaah
ne bu ya.sevmem hiç bu tür programları |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 05/07/2006 : 10:09:19
|
Zap yapıyordum birden şöyle bir şey karşıma çıktı; Olay olay olay, dedim Bismillah n'oluyor,Sezen Aksu mayoyla yakalanmış kameralara. Eee androit mi çıktı Sezen Aksu n'olmuş yani?Mayo giyemez mi bir insan yaa? |
 |
|
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 05/07/2006 : 12:53:27
|
ehueuhueh bide bu yaz bikini en çok kime yakışıyor diye bi anket yapıyorlardı televizyonda
ZUhahahaha
Şıklar
A)Hülya avşar euheuhue B)Gülben ergen sfadasfadaf C)Bülent Ersoy mehueuheuhue D)Sezen Aksu auzhaha 
Şimdi bu anketin amacı ne acaba herhalde kazanana üstünde şampiyon yazan bi bikini hediye edecekler  |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/07/2006 : 13:03:33
|
c)bülent abi pardon abla diyom. gerçi hiç bikiniyle görmedim ama yakışır ablamaaaaaaaaaaaa
zuhahahahah muhahahah |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400 |
İletim - 05/07/2006 : 19:33:42
|
ŞEyi eklemeyi unutmuşun kimdi o ya?Unuttum aaaa Ha Sibel Can'mıdır nedir oda botun üstünde üstü başı açık yakalanmış ya! |
... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|