Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Ha doğru bi küpesine bakıyolar 'yok!çok taşlı!' diyolar Bide giysiye bakıyolar ' çok kapalı kutu gibi yaw!' diyolar Sonra ayakkabıya 'olmaz olmaz çok açık igysiye uymamış!' diyolar
Son olarak Ayyy kusura bakma 000000 bu sefer 10 üzerinde 1 aldın 1 diyolar 000000 bu sefer rüküş kralı! Diyolar kırılıyorum billaha!
Bakıyorum da tüm ayrıntılarını biliyorsun,hastalığımız eleştirmemize rağmen izlemeye devam etmek sanırım .Bunu hazırlayanlar da saçmalık olduğunu bilmiyor değil ki sadece izlendiği için koyuyorlar.Amaçları halka birşey katmak değil halkın istediğini onlara verip para kazanmak bildiğimiz gibi.
Hayatımızdaki diğer bir saçmalığın da eğitim sistemi olduğunu da hatırlatayım sizlere zaten öğrenciyseniz unutmak mümkün olmuyor pek...
En saçma sistem şu öss sistemi bu sene kardeşim girdi de ne kadar kötüymüş dmemk vakt-i zamanında bizde böyle durumlara düşmüşüz.En saçma sistem ÖSS'dir bence
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277