AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 Ölüsezon 2006 -NBA-
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 09/07/2006 :  15:26:53  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, bu konuda NBA'de gerçekleşen son gelişmeleri yorumlayabiliriz ..

Yeni değil, ama bu sene free agent olan Ben Wallace Chicago ile, Naz'r Mohammed Detroit ile, Peja Stojakovic ise NOK ile anlaştı.Wade, Miami'yle yeni sözleşme imzaladı, LeBron da resmi olarak açıklanmasa da imzayı attı.Draft sonrası takasta, Shane Battier Houston'a, Swift-Gay ikili Memphis'e gittiler.Fisher da McLeod, Owens ve Devin Brown karşılığında Utah'a gitti.(henüz sitesinden tam anlamıyla açıklama gelmemesine rağmen)T.J Ford, Toronto'ya Charlie Villenauva karşılığında gitti.Ve yine Raptors, pivotu olmayan San Antonio'dan Rasho'yu aldı ve karşılığında Matt Bonner ve bu sene free agent olacak Eric Williams'ı verdi.San Antonio'dan mükemmel hamle, ama şu an pivotları yok.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 10/07/2006 :  17:10:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mıamı'nın kazanması çok ilginç oldu,seriyi 2-0'dan olayı çevirdiler.

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 12/07/2006 :  18:08:05  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazık olmuş Detroit'ime.. Big Ben'siz Pistons düşünülemez..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 12/07/2006 :  18:31:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kevin Garnett'in Pacers'a gidiceğini okumuştum bir yerde aslı astarı var mı acep?
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 12/07/2006 :  19:27:43  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
KG ve Iverson'un takas dedikoduları tüm takımlarda konuşuluyor ... Olabilir, ama Indiana da karşılığında Jermaine O'Neal'i kesinlikle verecektir.

Mike James, Minnesota'yla anlaştı.

Geçen sene şutör kıtlığı çeken Denver'ın SG'si Greg Buckner ise Dallas'la anlaştı.Çok gereksiz bir hamle bence, Dallas'ın elinde en alasından Stackhouse vardı.Geçen sene draftte seçilen Mickael Gelebale ise Seattle'la sözleşme imzaladı.Real epey güç kaybedecek.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey