|
| Yazar |
Konu  |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 13/07/2006 : 19:40:37
|
ya ıversonun takas dedikodularının asılsız olmasını diliyorum
resimde fena olmamışta KG nin rengini açmaya yetmemiş |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 01/08/2006 : 23:28:08
|
Ya çok geç olacak ama, konu arkalarda kalmış, Dallas'tan Daniels ile Indiana'lı Croshere takas oldu, gereksizdi bence çünkü Croshere Van Horn'un daha az şut atan haliydi, kol gibi kontratı olduğunu düşünürsek, Van Horn'u takımda tutabilirlerdi(FA'ydı bu sene).Indiana ise iyi bi atlet 2-3 numara bulmuş oldu.
Banks, Phoenix'te Nash'in yedeği olacak az oynayacağını düşünürsek iyi bir seçim değil onun için, Lakers'a daha uygundu.
Konu gerilerde kaldı, çok fazla da olay oldu tabi, ilgilenen arkadaşlarımız da akıllarına geldiği zaman yazarlar bu arada gerçekleşen olayları eklerler, ben de eklerim daha sonra ... |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 10/08/2006 : 13:57:41
|
| San Antonia Spurs pivot sıkıntısını FRANCISCO ELSON ile çözmeyi düşünüyor sanırım ki sözleşme imzaladı. 4.9 sayı ve 4.7 ribaunt geçen sezon ki istatistikleri + kariyerinde ki en iyi istatistikleri. Heralde bizim David'den sonra düzgün bir pivotumuz olamıcak:( |
 |
|
|
Homer j
Üye

Turkey
İleti 30 |
İletim - 13/08/2006 : 17:22:45
|
cleveland'tan niye ayrıldıki lebron ah... ahhh
|
 |