| Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 20/07/2006 : 18:03:57
|
| Murat Murathanoğlu'yla Kaan Kural bir araya geldiğinde daha ilginç şeyleri de duyabilirsiniz :).Maçımız var Yunanistan'la bu akşam, 20:30'da |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 20/07/2006 : 18:07:34
|
| Kaan Kural'a hastayım zaten yaa adam süper:) ya o değil de Ersan ne alley oop yaptı öyle yaa:) |
 |
|
|
tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293 |
İletim - 22/07/2006 : 12:54:46
|
| bu gün yarı final var.saat 20:00da ntv'den naklen izliyebilirsiniz. |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 22/07/2006 : 23:59:01
|
| Slovenya'yı farklı bir skorla mağlup edip finale çıktık.Maçımız Sırbistan'la, işimiz çok zor.Maçı yarı-saha düellosuna çevirmemeliyiz, yoksa ekolleri bir kez daha ortaya çıkar, olağanüstü paslaşıyorlar set hücumlarında. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 23/07/2006 : 20:09:21
|
Sırbistan-Türkiye maçı 15-20 dakikaya başlayacak.Unutanlara duyurulur.
Evet çok kötü oynadığımız ilk yarıyı Semih'in el üstünden turnikesiyle sadece 4 sayı geride kapattık(5 de olabilir unuttum).Mükemmel savunma yapmamıza rağmen, ilk çeyreğin sonlarında ve ikinci çeyreğin başlarında hücumda çok kötüydük, özellikle yarısaha hücum maçlarında bize gerekli olan Oğuz çok kötü bugün, Cenk de beklenen düzeyde değil.Acilen serbest atışlarımızı düzeltmemiz, boş şutları da sokmamız lazım yoksa maçı kaybederiz.Ve ilk yarıda yaptığımız savunmaya kesinlikle devam etmeli, gardlarına her zaman ikili sıkıştırmalar yapmalıyız, sıkıştırmadan ayrıldıktan sonra savunmada dengeyi çok iyi sağlıyoruz çünkü.Hakan ve Cenk de penetreleriyle Sırp savunmasını yarmalı, boştaki Semih, Oğuz ve üçlük genellikle üçlük çizgisinin oralarda bekleyen Serhat ve Ersan'ı bulmalılar.Bu arada Semih'in de mükemmel oynadığını söyleyebilirim.Kazanacaz şu maçı !!
edit:kaybettik.bazı bölümlerde öne geçmemize rağmen tutunamadık.olsun iyi mücadele ettik.sırplar da iyi oynadı, tebrikler. |
 |
|
Konu  |
|
|
|