|
| Yazar |
Konu  |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 17/07/2006 : 19:33:37
|
arkadaşlar bunu bana doktorum yaptı ve çok etkilendim,paylaşmak istedim.aşağıdaki soruları yanıtlamanızı istiyorum.yalnız nedenleri ile birlikte. 1-en sevdiğiniz hayvan?neden ve hangi özellikleri sevmenize sebep? 2-en sevdiğiniz 2. hayvan?neden ve hangi özellikleri sevmenize sebep? 3-deniz hakkında ne düşünüyorsunuz?neden? 4-kuyu hakkında ne düşünüyorsunuz?neden?
bu konudaki cevap sayısı 10'u geçtiği zaman size çözümlerini wericem ve gerçekten şaşıracaksınız(tabi daha önce bu size yapılmadıysa ve hiç duymadıysanız). benim verdiğim cevaplar:ben kedileri severim,gizemlidirler,asildirler,çevikdirler. 2.soruya cevabım atlar,çünkü en az kediler kadar onlar da asil hayvanlardır,güçlüdürler. 3.e cevabım kontrol edemeyeceğim kadar büyük bir denizse tehlikeli olabilir. 4.ye cevabım ise bereketli ve bazen ürkütücü... şimdi sıra sizde!! |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
|
|
max_payne
Üye

Turkey
İleti 108 |
İletim - 18/07/2006 : 16:51:54
|
söyle cevabını kimsenin birşey yazacağı yok
|
maxxx payne 8.bölüm harika |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
|
zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76 |
İletim - 19/07/2006 : 14:38:27
|
ben de ilk önce kedileri çok severim. hareketleri sesleri duruşları yüzleri benim çok hoşuma gider ikinci sevdiğim hayvanlar ise kuşlardır. tam bir cins veremiycem çünkü hepsini seviyorum. deniz hakkında düşündüklerim; pek iyi düşünmüyorum denize de gitmem zaten. nedeni de genelde derin, ıssız, soğuk, ıslaktır. beni rahatsız eder. kuyu hakkında ise düşündüklerim; kuyu denilince aklıma su gelir su gelince deniz. deniz denildiğinde de o şey hakkında pek iyi düşünmem ayrıca karanlığuı da hiç sevmem
toparlayacak olursak 1- kedi 2- kuş 3- pek sevmem 4- onu da pek sevmem |
 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 19/07/2006 : 21:52:41
|
| Ben de kedileri ve kaplumbağaları severim (ikisi de önceden benim evcil hayvanımdı).Deniz de bana sadece soğuk bir su birikintisi olarak görünür.Kuyularla ilgili ise pek birşey düşünmüyorum,kuyu yalnızca bir çukurdur... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 19/07/2006 : 23:04:35
|
1-en sevdiğiniz hayvan?neden ve hangi özellikleri sevmenize sebep? -Kediler. Asildirler, asla başkasının avucuna bakmazlar. Kötü davranırsan çeker giderler, tabiri caizse "köpeklik" etmezler, kendi başlarının çaresine bakmayı bilirler, temizdirler, soyludurlar, zekidirler.
2-en sevdiğiniz 2. hayvan?neden ve hangi özellikleri sevmenize sebep? Muhabbet kuşları. Yalnız kaldığım zaman dert ortağım olurlar. Ufaktırlar, evcilleştirirsen ele gelirler, boynunda dolaşırlar, avucuna alırsan debelenirler, ufacık kalbinin atışlarını hissedersin. Kafesini bulur, çok iyi alıştırmışsan kendine, sevdirmişsen; balkondan bıraksan dahi geri döner yanına. Sevimlidirler, aynı zamanda onlar da asildir.
3-deniz hakkında ne düşünüyorsunuz?neden? Yüzmeyi sevmem. Tekne, gemi vesaire bazından hareketle deniz özgürlüktür, ufkun ötesine geçmedir, sınırları aşmaktır.
4-kuyu hakkında ne düşünüyorsunuz?neden? Karanlık. Çöle derman, susuzun dostu, en büyük arzusu. Aynı zamanda hücre, tuzak. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|