AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 yabancı nickler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

sweet-sweet-angel
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 19/07/2006 :  16:01:57  Bilgileri Göster  sweet-sweet-angel için bir AOL İletisi Gönder  sweet-sweet-angel için bir ICQ İletisi Gönder  sweet-sweet-angel'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sweet-sweet-angel için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
türkçe cevap verenlere birşey demiyorum:D

(¯`·._.·[ (I FEEL LOVED ) ]·._.·´¯)
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 19/07/2006 :  16:27:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yabancı nick(!) kullanılmasını eleştirmek için bu konuyu açtın ve nick(!?!) olarak ne seçtin?

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 19/07/2006 :  18:28:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu arada arka arkaya ileti göndermek de yasak...
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 19/07/2006 :  18:52:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de nick kullanıcı adım yabancı.Eee ne olacak şimdi?Bu benim günlük hayatımda yabancı kelimeler kullandığım anlamına gelmiyor öyle değil mi?Aksine Türkçemizi en düzgün şekilde kullanmaya çalışırım.Hem yazarken hem de konuşurken.Hatta çok sefer kelimelerin telaffuzu ile ilgili annemi ve babamı bile eleştirmiş, bu konuda onlarla uzun uzun tatışmışımdır.Bence tepkin/eleştirin kullanıcı adına değil; forum kurallarını bilmeyen, ...eyer, eylenmek... gibi bariz yazım hataları yapan kişilere karşı olmalıdır.Site içinde bu konuyla ilgili pek çok başlık var.Araştırıp okumanı tavsiye ederim.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76

İletim - 19/07/2006 :  23:52:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ancak benim çok dikkat ettiğim ve yapılmadığında sinir olduğum bir yazma şekli var. Nokta konduktan sonra bir karakter boşluk bırakılır. Böylece yazı sıkışık sıkışık ve okuyucuyu rahatsız etmeyecek şekilde olur. Umarım diğerlerimiz de böyle yapar ama isteyen yapsın istemeyen yapmasın orası sizin bileceğiniz iş.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000