Benim de nick kullanıcı adım yabancı.Eee ne olacak şimdi?Bu benim günlük hayatımda yabancı kelimeler kullandığım anlamına gelmiyor öyle değil mi?Aksine Türkçemizi en düzgün şekilde kullanmaya çalışırım.Hem yazarken hem de konuşurken.Hatta çok sefer kelimelerin telaffuzu ile ilgili annemi ve babamı bile eleştirmiş, bu konuda onlarla uzun uzun tatışmışımdır.Bence tepkin/eleştirin kullanıcı adına değil; forum kurallarını bilmeyen, ...eyer, eylenmek... gibi bariz yazım hataları yapan kişilere karşı olmalıdır.Site içinde bu konuyla ilgili pek çok başlık var.Araştırıp okumanı tavsiye ederim.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Ancak benim çok dikkat ettiğim ve yapılmadığında sinir olduğum bir yazma şekli var. Nokta konduktan sonra bir karakter boşluk bırakılır. Böylece yazı sıkışık sıkışık ve okuyucuyu rahatsız etmeyecek şekilde olur. Umarım diğerlerimiz de böyle yapar ama isteyen yapsın istemeyen yapmasın orası sizin bileceğiniz iş.