ya bence fenerbahçe bu sene kesin şampiyon 100. yılı.ben bir fenerbahçeli olarak fenerbaheden şampiyonluk beklıyorum ayrıca o kadar da transfer yaptı yanii !
bence fener 100.yılında Şampiyom olabilir ama gazetede her söylenene inanmayın ben genellikle ultraaslan veya galatasaray resmi web sitesine bakmadan inanmam
Fenerbahçe, Sao Paulo'nun Uruguaylı defans oyuncusu Lugano ve Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un transferini bitirdi.
Uruguaylı oyuncu Lugano'nun Pazartesi günü, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un da Sarı-lacivertli ekibin B36 Torshavn ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçından sonra Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.
^Mynet^
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Hocam anlamadığım bi nokta var.Hem Diego Tristan hem Roberto Carlos hem de Lugano transfer oldu diyosunuz da Fenerbahçe de 3 kişilik yabancı kontenjan yok ki... Ayrıca bende Crespo nun transferinin bittiğini duydum.Etti 4 :)