|
Yazar |
Konu  |
mahur gözlüm
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 16/08/2006 : 12:47:36
|
saolun beni uyardığınız için arkadaşlar.çocukça şiirini ben yazdım geri kalanlar kopya;) |
ağlama sebebim olma gayrı ağlama olamam senden ayrı ağlama sil gözünün yaşını ey MAHUR GÖZLÜM!!
!!!beNi kayBetMeyi seÇenİ beN kaZnmAk içiN uğrAşmAm!!
şafak sönmaz--ağlama gülay--ellerini çekip benden |
 |
|
kiraz758
Üye

Turkey
İleti 22 |
İletim - 16/08/2006 : 16:50:58
|
bir doktor olsam herkezi iyleştirsem bir mühendis olsam hastaneler yapsam bir öğretmen olsam durmadan bilgi dahıtsam bir sinek 0lsam bir pislik olan insanlardan daha değerli
|
akacak kan damarda durmaaazz........... |
 |
|
sertabhayranı
Üye

Turkey
İleti 29 |
İletim - 17/08/2006 : 18:16:12
|
gerçekten çok güzel şiirler |
 |
|
sertabhayranı
Üye

Turkey
İleti 29 |
İletim - 17/08/2006 : 18:17:37
|
Anlatamıyorum
Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce
Bir yer var; biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum.
|
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 17/08/2006 : 20:13:56
|
alıntı: mahur gözlüm tarafından yazılan:
Çocukça
Neden çocukçadavrandık Gerçekçi olmadık. Bizmi yalan söyledik, yoksa kelimelermi. Bilirsin gözler yalan söylemez. Dilinde kullandığın, sözler kadar. Hep sakladım senden, Sırf seni seviyorum diye. Yazılar yazdım karşı apartmanın duvarlarına Oysa ben bukadar gerçekçi olmamıştım. Ben kelimeleri değiştirdim.ardındanda sen beni, Yazamadım, anlatanadım seni kelimelerde. Bozuk bir alfabe kullandım sözlerimde SENİ SEVİYORUM diye.............
tebrikler eğer bu şiiri sen yazdıysan çok güzel olmuş |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|