|
Yazar |
Konu  |
mahur gözlüm
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 29/08/2006 : 10:44:14
|
teşekkür ederim batuhanus.saol:) |
ağlama sebebim olma gayrı ağlama olamam senden ayrı ağlama sil gözünün yaşını ey MAHUR GÖZLÜM!!
!!!beNi kayBetMeyi seÇenİ beN kaZnmAk içiN uğrAşmAm!!
şafak sönmaz--ağlama gülay--ellerini çekip benden |
 |
|
devil9294
Üye

Turkey
İleti 234 |
İletim - 29/08/2006 : 14:19:21
|
aşk kalbimi yakan bir volkan gibi, en sevdiğim tatlı kazan dibi.
aşk bir sudur iç iç kudur.
rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!! |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 31/08/2006 : 02:09:51
|
Devil, şiir anlayışına hayran kaldım. Önce git şiirin ne olduğunu öğren, sonra birkaç şiir kitabı oku; ondan sonra beğendiğin şiirleri yaz lütfen. Böyle olmuyor bu işler. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 12/09/2006 : 11:56:39
|
Bir zayıf anımda çıktı karşıma Sebep kâlp ağrıma, hem göz yaşıma İstemedim belâ oldu başıma Satamadım, satılmıyor, satamam.
Kalbime attı ah, aşkın közünü Çevirdi başka gözlere gözünü Bıraktığı tek hatıra, hüzünü Atamadım, atılmıyor, atamam.
Ayrılık sızısı her an, bitmiyor Hayali gözümden bir an gitmiyor Şu gözleri onsuz uyku tutmuyor Yatamadım, yatılmıyor, yatamam.
Gözden aşkı, dilden zehiri sundu Kendini bıkmadan sevmemi umdu Küstü birden başka bir güle kondu Tutamadım, tutulmuyor, tutamam. |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 12/09/2006 : 12:05:46
|
Yaralı Kuş Gibi
Düşmüş istemeden amansız derde Arıyor çâreyi, soruyor, nerde? Darmadağın, her parçası bir yerde... Bir yangın yerine benziyor kâlbim!
Umutları kalmış özü körlerde İçi, dışı boğulmakta terlerde Yaralı kuş gibi yorgun, yerlerde İnleye, inleye eriyor kâlbim?
Fırtına yurdunda tutuklu köşkü Elemler yüzünden dinmiyor eşki Gökyüzü gözlerde, bir yangın aşkı Hasretten, belki de, çürüyor kâlbim!
Olmuş muhannetin hibe fedâsı Her ânı ıstırap, hicran sevdâsı... İnsafsız özlemle bitmez kavgası Suçu, günahı ne, soruyor kâlbim?
Kaderine küskün iken niceler Merâmını sessiz sessiz heceler Geceler, geceler, hissiz geceler! Hep karanlıkları sarıyor kâlbim!
Yaralı, terk etmiş vurup sevdiği... Bıkmadan içtiği şurup sevdiği... Bir uzak ufukta gurup sevdiği... Umutla hayaller kuruyor kâlbim!
Gözleri, niçinse bulutlu gibi... Umutsuz olsa da umutlu gibi... Kendi zindanında tutuklu gibi... Vuslat için mahkum duruyor kâlbim!
Açar dileklerle boş ellerini Bulması imkansız, sorar yerini Öldürse, beddua etmez, yârini Dualar ederek koruyor kâlbim!
Bilemez kendini tükettiğini... Kabullenmez aşkının bittiğini... Kim bilir, belki de kaybettiğini!? Issız sonsuzlukta arıyor kâlbim |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|