|
| Yazar |
Konu  |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 29/07/2006 : 01:08:58
|
| Calvin Klein;Carrusca'nın Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzalamış olması onun 5 yıl boyunca Galatasaray'da oynayacağı anlamına gelmez...Unutma ki Ribery'nin de sözleşmesi daha devam ediyordu fakat sonra olanları biliyorsun... |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 29/07/2006 : 02:38:40
|
Ama adam dengesiz zaten ülkesine gitmek istiyordu yaptı işte bir çocukluk.Sözleşmesi devam ediyordu ama parasını alamamış vs..artık ne olduysa? Doğrudur dediğin ama 5 yıllık imzaladığına göre kalıcı gibi gözüküyor,opsiyon falanda yok,benim bu şahsi fikrim ileriki günlerde görücez bakalım.
Hee birde şimdiden Fb li arkadaşlar "Carrusca-Kapuska" muhabbetine başladılar :D |
*CK |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 29/07/2006 : 08:54:33
|
| Doğru diyorsun Calvin Klein görcek onlar Carrusca'yı Kapuskayı... :)))) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
Kara Katil
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 02/08/2006 : 20:18:31
|
| ----CARRUSCA İYİ DİYOLAR AMA UYUM GÖSTEREMEMİŞ İNŞALLAH İYİ Bİ ADAMDIR....--- |
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
Konu  |
|
|
|