|
| Yazar |
Konu  |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 03/08/2006 : 01:51:16
|
| Açık konuşayım bir GS taraftarı olmama rağmen adamı tanımıyorum.Lig başlayınca görücez nasıl bir futbolcu olduğunu şu zamanda yorum yapmak gereksiz |
*CK |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 03/08/2006 : 23:42:38
|
| Açık konuşmak gerekirse bende Galatasaray'a transfer olana kadar Carrusca'nın ismini bile duymamıştım...Hiç bir maçını da seyretmedim...Ama duyduğuma göre genç,yetenekli ve Arjantin'in gelecek vaad eden bir oyuncusuymuş...Bende Calvin Clein'e katılıyorum...Ligler başlayınca nasıl bi oyuncu olduğunu görücez... |
 |
|
|
MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431 |
İletim - 04/08/2006 : 13:19:14
|
| ömer Çavuşoğlu'nun kapuska dediği adam :) ailton'a da küçük ömer derdi de orası başka :) |
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home? |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 05/08/2006 : 00:52:26
|
| Bugün oynanan Ankaraspor-Galatasaray maçında Carrusca'yı ilk defa izledim...Bence çok iyi bi performans göstermedi ama yinede takımıyla ilk maçı olduğu için hoş görmek lazım... |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 05/08/2006 : 01:42:38
|
| 10 topkaybı yapmıştı galiba, ama bence yine de ilk maçında beklediğimden daha iyi oynadı ... Hele ayağının dışıyla bir şutu vardı ki ... Neyse. :) |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|