abicim bizim ligimize her gelen adam yıldız oluyo bı anda senıde fb ye transfer etsınler bır de yabancı ol tamam anında bas tacı olursun bızım ulkemızde yapancılara karsı ( futbolculara ) buyuk bı ask var oysakı bızım de ufak takımlarda da olsa cok yeteneklı ve de genc turkler var yanı ve de boyle yabancı hayranı olunursa bu lıgde bızım futbolcularımızdan eser kalmayacak gıbı me gelıyo
abicim bizim ligimize her gelen adam yıldız oluyo bı anda senıde fb ye transfer etsınler bır de yabancı ol tamam anında bas tacı olursun bızım ulkemızde yapancılara karsı ( futbolculara ) buyuk bı ask var oysakı bızım de ufak takımlarda da olsa cok yeteneklı ve de genc turkler var yanı ve de boyle yabancı hayranı olunursa bu lıgde bızım futbolcularımızdan eser kalmayacak gıbı me gelıyo
+1...Ayrıca Galatasaray-Ankaraspor maçını izledim ve o maçta Arda'ya hayran kaldım...Bana kalırsa Carrusca'dan daha iyi oynadı ve şans verilirse de daha iyi oynar...Bir başka örnek ise Fenerbahçe-Erciyesspor maçında Appiah oyundan atıldıktan sonra Alex sahada tek yabancı kaldı...Ve görüldüğü gibi Fenerbahçe yerli oyuncularıyla da Erciyesspor'u 6-0 yendi...İsteyince oluyormuş yani...
Ona sözüm yok zaten...Hak eden adama yıldız oyuncu dersin...Ama Geforce'un bahsettiği 4 büyüklere gelen tüm yabancılara "yıldız oyuncu" denilmesi...
Alex meselesine gelince;Tamam Alex belki bu maçta iyi oynamış olabilir...Ama takımın başarısında bi tek Alex'in payı yok...Orda Tuncay da vardı Serkan Balcı da Can Arat da...Bunuda unutmamak lazım...