AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Ve Galatasarayın Yeni Yıldızı Carrusca
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

eto-9
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 07/08/2006 :  12:23:28  Bilgileri Göster  eto-9'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru söylüyor arkadaş yorum çok güzel

S@KIN crtl+Wyapmaaaa
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 07/08/2006 :  12:32:03  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abicim bizim ligimize her gelen adam yıldız oluyo bı anda senıde fb ye transfer etsınler bır de yabancı ol tamam anında bas tacı olursun bızım ulkemızde yapancılara karsı ( futbolculara ) buyuk bı ask var oysakı bızım de ufak takımlarda da olsa cok yeteneklı ve de genc turkler var yanı ve de boyle yabancı hayranı olunursa bu lıgde bızım futbolcularımızdan eser kalmayacak gıbı me gelıyo
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 07/08/2006 :  13:30:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
elemental tarafından yazılan:

abicim bizim ligimize her gelen adam yıldız oluyo bı anda senıde fb ye transfer etsınler bır de yabancı ol tamam anında bas tacı olursun bızım ulkemızde yapancılara karsı ( futbolculara ) buyuk bı ask var oysakı bızım de ufak takımlarda da olsa cok yeteneklı ve de genc turkler var yanı ve de boyle yabancı hayranı olunursa bu lıgde bızım futbolcularımızdan eser kalmayacak gıbı me gelıyo

+1...Ayrıca Galatasaray-Ankaraspor maçını izledim ve o maçta Arda'ya hayran kaldım...Bana kalırsa Carrusca'dan daha iyi oynadı ve şans verilirse de daha iyi oynar...Bir başka örnek ise Fenerbahçe-Erciyesspor maçında Appiah oyundan atıldıktan sonra Alex sahada tek yabancı kaldı...Ve görüldüğü gibi Fenerbahçe yerli oyuncularıyla da Erciyesspor'u 6-0 yendi...İsteyince oluyormuş yani...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 07/08/2006 :  13:51:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle diyorsun da adam 3 gol atıp 2 de asist yaptı be:), Geforce kusura bakma ama ben bu adama yıldız derim.
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 07/08/2006 :  20:46:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ona sözüm yok zaten...Hak eden adama yıldız oyuncu dersin...Ama Geforce'un bahsettiği 4 büyüklere gelen tüm yabancılara "yıldız oyuncu" denilmesi...

Alex meselesine gelince;Tamam Alex belki bu maçta iyi oynamış olabilir...Ama takımın başarısında bi tek Alex'in payı yok...Orda Tuncay da vardı Serkan Balcı da Can Arat da...Bunuda unutmamak lazım...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000