AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Ve Galatasarayın Yeni Yıldızı Carrusca
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 07/08/2006 :  20:54:03  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

Ona sözüm yok zaten...Hak eden adama yıldız oyuncu dersin...Ama Geforce'un bahsettiği 4 büyüklere gelen tüm yabancılara "yıldız oyuncu" denilmesi...

Alex meselesine gelince;Tamam Alex belki bu maçta iyi oynamış olabilir...Ama takımın başarısında bi tek Alex'in payı yok...Orda Tuncay da vardı Serkan Balcı da Can Arat da...Bunuda unutmamak lazım...

Tamam onlar da yıldız olsun... :p Yıldız oyuncu tek maçta belli olmaz. fatih, Alex'in yıldız olduğunu geçtiğimiz seneye dayanarak da söylemiş olabilir. ßen de iddia ediyorum Türkiye liglerinde bir tek yıldız varsa o da Alex'dir nokta.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 07/08/2006 :  21:00:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok hocam...Onların yıldız oyuncu olduğunu savunmuyorum...Sadece Erciyesspor maçında iyi oynadılar ve görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler...

Bana kalırsa Türkiye Süper Liginde; en iyi yabancı oyuncuyu sorarsan bi Beşiktaşlı olmama rağmen Alex Da Souza derim...Ama yerli-yabancı geçen sezonun en iyi oyuncusunu sorarsan tabikide Kayserisporlu Gökhan Ünal derim...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/08/2006 :  10:25:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi de 4 büyüklere..., 4 büyük demeyelim yok artık öyle bir şey, 3 büyüklere gelen yabancı oyuncuların hemen hemen hepsi Türkiye ligine göre yıldız oyuncu zaten niye yıldız demiyeyim ki, biz kendi ligimizi İspanya ligiyle falan mı kıyaslıyoruz ki adamlar yıldız olmasın.

Alex'e gelirsek Türk liginde, Hagi'den sonra gördüğüm en iyi yabancı oyuncu.
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 08/08/2006 :  11:33:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuda sana katılmıyorum...Eğer dediğin gibi 3 büyüklere gelen yabancı oyuncuların hemen hemen hepsi yıldız oyuncu olsaydı Türk takımlarının Avrupa'daki başarısı da daha farklı bir yerde olurdu...

Mesela en basitinden "yıldız oyuncu" olarak transfer edilen Anelka'nın neler yaptığı ortada...Kusura bakma ama ben bu oyuncuya yıldız oyuncu diyemem...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/08/2006 :  11:43:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dikkatli okursan anlarsın Türkiye standartlarına göre yıldız oyuncu diyorum, hem sadece yabancı oyuncularla Avrupa'da başarılı olunmuyor.

Anelka'da Türkiye'de bulunmak istemediği için oynamıyor.Bir de öyle kimseyi Fransa milli takımında kolay kolay ilk onbirde oynatmazlar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000