AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Ve Galatasarayın Yeni Yıldızı Carrusca
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 08/08/2006 :  11:53:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkiye standartlarına göre "yıldız oyuncu" demişsin ama Türkiye Süper Ligide Avrupa'da yabana atılacak bi lig değil...Eğer sende dikkatli okursan orda sadece yabancı oyuncularla Avrupa'da başarılı olunur da demedim...

Genel olarak savunduğum mesele şu;Tamam 3 büyüklere şu ana kadar kaliteli oyuncular gelmiş olabilir...Ama bunların hepsi (Türkiye standartlarına!!!) göre "yıldız oyuncu" değil...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/08/2006 :  12:11:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
'Türkiye Süper Ligide Avrupa'da yabana atılacak bi lig değil' diyorsun,
'Türk takımlarının Avrupa'daki başarısı da daha farklı bir yerde olurdu'diyorsun bu nasıl bir çelişki?

'Eğer sende dikkatli okursan orda sadece yabancı oyuncularla Avrupa'da başarılı olunur da demedim...'
Evet dikkatli okudum (genel de dikkatli okurum zaten), 'sadece' dememişsin ama 'hemen hemen hepsi' de demişsin.
Avrupa'da yabana atılcak bir lig değil demişsin, Uefa'dan beri 7 senedir napıyoruz biz Avrupa var mı bir başarı? 2 tane çeyrek final o kadar.
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 08/08/2006 :  12:35:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burda bi çelişki göremiyorum...Biri Türkiye Ligi'nin Avrupa'daki konumu diğeri ise Türk takımlarının Avrupa'daki başarısı...Yani birinde lig den birinde takımlardan bahsediyoruz...Bunun neresi çelişki?

Son olarak da şunu söyliyeyim...Türkiye Süper Ligi Avrupa'nın en zorlu ve en kaliteli liglerinden biri...Zaten en kaliteli ligler sıralamasında da en başlarda yer alıyor...Fakat seninde dediğin gibi Avrupa'da son 7 senedir önemli bi başarımız yok...

Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/08/2006 :  12:42:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eee niye kaliteli bir lig mişiz o zaman? Sorarım sana.
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 08/08/2006 :  12:48:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yahu güzel kardeşim eğer bana inanmıyorsan rakamlar da mı yalan söylüyor...Ayrıca kalitemizi sadece Avrupa'daki başarımız belirlemez...Ufak bi araştırma yaparsan Türkiye Ligi'nin Avrupa'da kaliteli ve saygın bir lig olduğunu görürsün...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000