|
| Yazar |
Konu  |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 27/07/2006 : 14:57:18
|
1)İtalya'da şike skandalına adı karışan;Juventus,Milan,Lazio ve Fiorentina'nın cezalarına indirim uygulandı... 2)Geçtiğimiz sezon Serie A da şampiyon olan Juventus un şampiyonluğu İnter e verildi...
Evet arkadaşlar bu iki önemli gelişme hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum... |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 27/07/2006 : 15:09:37
|
| Valla bu ceza indirimlerini İtalyanlar bile gazetelerinde rezalet olarak yorumladı. Bence de indirim kararı yanlış. Madem böyle yapacaksın niye o cezaları verdin? Kanıtlanmış şike olayı var işin içinde. Telefon konuşmaları var.O klüplere verilen cezalar azdı bile. İndirim yapmakla yanlış karar verdiler. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 27/07/2006 : 15:18:40
|
| Doğru söylüyosun...Ben cezalar arttırılır belki diyodum ama daha da indirim uygulandı... |
 |
|
|
oguzhan14
Üye

Turkey
İleti 353 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 28/07/2006 : 01:04:41
|
| Görüldüğü gibi sadece Türkiye Süper Liginde değil diğer Avrupa Liglerinde de doğru dürüst cezalar verilmiyor...Ben Juventus'un 3.Lige;Milan,Lazio ve Fiorentina'nın 2.Lige düşürülmesini bekliyodum...Fazla söze gerek yok galiba...YAZIKLAR OLSUN!!! |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 28/07/2006 : 12:23:50
|
| Herkezin dediği gibi cezalar zaten azdı iyigene azalttılar.. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|