ben çoğu arkadaşın aslında ne ile uğraştığını çok merak ediyorum mesela arzuco bir şirkette çalıştığını ve tabi herkes Kaan abiyi biliyor ben lise 2 öğrencisiyim sizleride merak ediyorum yazarsanız sevinirim
abi adınında altında yazdığı gibi kurucu editör Oyun Sitesi genel kordinatörü yani herseysin abi yani tahminlerimce bilgisayarla bolca uğraşılan bir meslek olsa gerek :)yani sahsen ben doktor olsam böyle bi site yapmayı düşünmem öğrenciyim genede düşünmüyorum ama sen insanlar bilgilensin düşündüklerini yazsınlar diye site kuruyosun kesin mühendis falansın hersey için sağol abi gerçek mesleğinide yazarsan sevinirim :P (sakın yağ çekiyomuş gibi algılamayın kaan abiden ne gibi bi çıkarım olabilirki zaten )shadowwalker usta şimdi yazıp sonra tehtit edicem:)))))))yapma be usta sadece meraktan
madem o kadar merak ediyon bari biraz merakını hafifleteyim :)) sakarya üniversitesi bilgisayar müh. 3. sınıf öğrencisiyim. son aldığım haberlere göre bizim okulu yedi seneye çıkarmışlar bu özellikle oyun manyağı olan benim gibiler rahat rahat okulu bitirsin diye getirilmiş yeni bir uygulamaymış kaan hocam ben garsonsun yerinde olsam cevabım şey olurdu şey ii: Bilge Kaan KAZAZ Kurucu & Editör OyunSitesi imzanda yazıyor zati :P. ama tutturmuş çocok helal olsun ne diyek ;) edit: yetişemedik planlarıma göre bu mesajın bir üstte olması gerekiyodu çokmu yavaş yazıyom nedir??
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...