AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Gerçek Mesleklerimiz Ne?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

garsons
Üye

Cyprus
İleti 128

İletim - 18/11/2003 :  00:13:25  Bilgileri Göster  garsons için bir ICQ İletisi Gönder  garsons'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben çoğu arkadaşın aslında ne ile uğraştığını çok merak ediyorum mesela arzuco bir şirkette çalıştığını ve tabi herkes Kaan abiyi biliyor ben lise 2 öğrencisiyim sizleride merak ediyorum yazarsanız sevinirim

Geriye bakmadan yaşamayı öğrenmek gerek...

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 18/11/2003 :  00:39:29  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
beni merak etmiyosundur heralde :P naapcan abi? liste tutup sonra aleyhimizemi kullanacan? :))

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 18/11/2003 :  01:52:33  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Matematik Öğretmeni

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142

İletim - 18/11/2003 :  14:40:23  Bilgileri Göster  stone2003 için bir ICQ İletisi Gönder  stone2003 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
the baytar of human :)

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
ATATÜRK
"basit yaşa ki başkaları da yaşasın"
gandi
mtas@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

garsons
Üye

Cyprus
İleti 128

İletim - 18/11/2003 :  20:41:31  Bilgileri Göster  garsons için bir ICQ İletisi Gönder  garsons'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi adınında altında yazdığı gibi kurucu editör Oyun Sitesi genel kordinatörü yani herseysin abi yani tahminlerimce bilgisayarla bolca uğraşılan bir meslek olsa gerek :)yani sahsen ben doktor olsam böyle bi site yapmayı düşünmem öğrenciyim genede düşünmüyorum ama sen insanlar bilgilensin düşündüklerini yazsınlar diye site kuruyosun kesin mühendis falansın hersey için sağol abi gerçek mesleğinide yazarsan sevinirim :P (sakın yağ çekiyomuş gibi algılamayın kaan abiden ne gibi bi çıkarım olabilirki zaten )shadowwalker usta şimdi yazıp sonra tehtit edicem:)))))))yapma be usta sadece meraktan

Geriye bakmadan yaşamayı öğrenmek gerek...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 18/11/2003 :  21:03:38  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
madem o kadar merak ediyon bari biraz merakını hafifleteyim :))
sakarya üniversitesi bilgisayar müh. 3. sınıf öğrencisiyim. son aldığım haberlere göre bizim okulu yedi seneye çıkarmışlar bu özellikle oyun manyağı olan benim gibiler rahat rahat okulu bitirsin diye getirilmiş yeni bir uygulamaymış
kaan hocam ben garsonsun yerinde olsam cevabım şey olurdu şey ii:
Bilge Kaan KAZAZ
Kurucu & Editör
OyunSitesi
imzanda yazıyor zati :P. ama tutturmuş çocok helal olsun ne diyek ;)
edit: yetişemedik planlarıma göre bu mesajın bir üstte olması gerekiyodu çokmu yavaş yazıyom nedir??

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000