AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Yeni adı Mert olacak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 12/08/2006 :  15:38:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beşiktaş'ın Brezilyalı Yıldız futbolcunun başvurusu kabul edilirse Marcio'nun yeni ismi Mert olacak. Yönetim, Türkiye'de 5 yılını doldurmayan yıldız konusunda 'Ülke tanıtımına katkı' statüsünden yararlanacak.Beşiktaş, çarşamba günü Türk vatandaşlığı başvurusunda bulunacak Nobre konusunda müthiş bir plan yaptı.

Siyah-beyazlı kulüp, Türk vatandaşlığı başvurusunda yer alan "Türkiye'de en az 5 yıl ikamet etmesi gerekir" hükmünün, 2.5 yıldır ülkemizde bulunan Nobre için uygulanamaz olması nedeniyle değişik bir yol izleyecek. Yönetim, Türk vatandaşlık kanununda yer alan "Bakanlar Kurulu, ülke tanıtımına katkıda bulanacak sporcu, bilim adamı, sanatçı ve benzeri şahıslara ayrıcalık tanıyarak Türk vatandaşlığına hemen alınmasına karar verebilir" hükmünden hareket ederek, başvurusunu bu yönde yapacak. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun oğlu Murat Aksu'nun katkılarıyla bu başvurunun Bakanlar Kurulu tarafından kabul edilmesine ve Nobre'nin Türk statüsüyle oynamasına mutlak gözüyle bakılıyor.

Federasyonun yeni yönetmeliğine göre de, kendi ülkelerinin milli takımında oynamamış olan yabancılara, Türk vatandaşlığı başvurusunun kabul edilmesi halinde, Türk statüsünde oynama olanağı tanınıyor. Böylece bu özelliğe sahip Nobre'ye, Türk lisansı alma yolu açılıyor. Ancak yetkililer bu başvurunun, özellikle Anadolu takımlarında oynayan, ülke takımlarında forma giymemiş diğer yabancılara da aynı statüden yararlanma şansı yaratacağını da söylüyorlar. ???

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/08/2006 :  20:52:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nobre, Türkiye'nin tanıtımı konusunda ne yapmış ki? Onu kabul ederlerse, Alex'i, Luciano'yu, Appiah'ı falan da Türk vatandaşı yapalım. Galatasaray da kendi oyuncularını Türk vatandaşı yapsın; böylece Türkiye'de yabancı oyuncu kalmaz ne güzel. Milli takımımızı da yabancılardan oluşturduk mu, kimse bizi tutamaz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

n_o_n_a_m_e
Üye

İleti 4

İletim - 13/08/2006 :  09:29:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Nobre, Türkiye'nin tanıtımı konusunda ne yapmış ki? Onu kabul ederlerse, Alex'i, Luciano'yu, Appiah'ı falan da Türk vatandaşı yapalım. Galatasaray da kendi oyuncularını Türk vatandaşı yapsın; böylece Türkiye'de yabancı oyuncu kalmaz ne güzel. Milli takımımızı da yabancılardan oluşturduk mu, kimse bizi tutamaz.

alex,appiah zaten olamazda bu yasa ile beraber carrusca,delgado gibi isimler rahatlıkla türk olarak oynar böylelikle her takımda 8-9 yabancı görebilriz yani ne anlamı kaldı yabancı sınırlamasının, ayrıca bence nobreyi türk yapmaları sadece bjk nin işine yarar çünkü türkiye de milli takıma girebilecek nobreile aynı mevkide nobreden daha iyi futbolcular var nobreyi türk yaomak gibi bi karar ''türk futboluna hizmet edecek futbolcular'' bence çok saçma yerinde daha iyi hizmet verebilcek alternetifleri varken
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 15/08/2006 :  17:08:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ve Nobre Türk oldu!
Kara Kartal'ın Sambacısı Marcio Nobre'nin yaptığı Türk Vatandaşlığı başvurusu Cumhurbaşkanı Sezer tarafından onaylandı.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 15/08/2006 :  17:21:06  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu kadar hızlı mı gelişti ? Helal olsun, yakında moda olur oyuncuları Türk Vatandaşı yapmak.Bir işin içine bu kadar edilir.Bu arada bir kaynak var mı ?

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 15/08/2006 :  17:30:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla doğru söylüyon baya hızlı gelişti.
Kaynak: http://www.karakartal.com/haberler/16887.php

Bjk için iyi olur ama Türk oyuncular için ve Türk futbolu için kötü oldu.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000