AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Yeni adı Mert olacak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 15/08/2006 :  22:11:50  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eşeğin kulağına suyu kaçırana kadar gider bu durum.Bu olaya tamamen karşıyım Türk milli takımı bu kadar aciz mi elin yabancı adamını Türk vatandaşı oldu diye kadroya dahil etmek..Tek kelimeyle "Anlamsız"

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/08/2006 :  01:17:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aurelio'nun, ön libero eksikliği nedeniyle milli takıma çağrıldığı söyleniyor. Nobre'nin yerine oynayabilecek birçok forvet oyunucumuz olduğu için, böyle bir çağrının geleceğini sanmıyorum. Ayrıca ne yazık ki milli takımımız aciz. Hatta sadece milli takım değil, ligimiz oldukça aciz durumda. Türkiye'de oynayan 6000 lisanslı oyuncu bulunuyor şu an; ama 11 kişilik kadroyu bile zor seçiyoruz. Kalecilerden örnek verirsek, Rüştü ve Volkan olmasa kim geçecek kaleye? Veya Ümit dışında sol beke kimi seçebilirler?

Her Türk'ün milli takımda oynama hakkı var. Bu nedenle bu haktan yararlanmaları, hoşumuza gitse de gitmese de, en doğal hakları.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 16/08/2006 :  06:27:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:

Bu kadar hızlı mı gelişti ? Helal olsun, yakında moda olur oyuncuları Türk Vatandaşı yapmak.Bir işin içine bu kadar edilir.Bu arada bir kaynak var mı ?

Moda oldu bile! Dün okuduğum gazetenin spor sayfasında İbrahim Yattara'nın da Türk vatandaşı olmak istediği yazıyordu.Bu gidişle yabancı-Türk oyuncu sayısı epey artacak gibi.Temel amaç millli takımda oynayabilmek onlar için.Ancak Fatih Terim'in gençlere yönelik oyun kurgusunda çok sayıda yabancı futbolcuya takımda yer vereceğini sanmam.Kendi deyimiyle "ihtiyaca göre" ...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 17/08/2006 :  01:02:53  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Aurelio'nun, ön libero eksikliği nedeniyle milli takıma çağrıldığı söyleniyor.

İyi güzel de bu adam Tr vatandaşı olmasaydı ne olacaktı soruyorum.Sayın Fatih Terim bunu mu bekledi yani? ön libero oynayacak elbet bir yığın yetenekli oyuncu vardır

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/08/2006 :  02:48:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kimi oynatacağız peki? Tugay'ı mı?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git