AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Yeni adı Mert olacak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 17/08/2006 :  11:38:05  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aurelio tabi ki ön libero eksikliğimizi giderdi ama, bence Nuri Şahin de çok iyi bir ön libero olabilir gerçek pozisyonu o olmasa da.Saha görüşü çok iyi, ayrıca rakibe faul yapmadan öyle bir baskı yapıyor ki, pas yollarını kapatıyor adamın.Zaten takım halinde kötü pres yapan, sahayı rakibe daraltamayan bir takımız, en azından Nuri'nin bu özelliğini etkin bir biçimde kullanabiliriz.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 17/08/2006 :  14:24:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Kimi oynatacağız peki? Tugay'ı mı?

Tugay milli takımı bırakalı çok oldu. Gerçi konumuz Tugay değil, Aurelio. O mevkide oynayan milli takımımızdaki şu an tek oyuncu Hüseyin. O da Mehmet Aurelio gibi etkili bir oyuncu değil. Bu konuları başka ülkeler çoktan aşmış durumda. Örneğin Japonya milli takımında oynayan Alex örneği.. Nuri konusuna gelince bence ön libero pek yeri değil. Nuri gol atmayı düşünen forvet arkası bir oyuncu. İleride milli takımımızın en önemli kozlarından biri olacaktır. Ön liberoda şu anki tek oyuncu Aurelio. Ama 2.ligde aransa bulunamaz mı bence çok daha iyileri bulunabilir. Mesela Bjk li Burak Yılmaz ve Serdar Kurtuluş. İkisi de 2. ligde oynayan oyunculardı ve şimdi ikisi de milli. Ama işte ülkemizde bu işler böyle. Milli takımda oynamak için gözönünde olmanız lazım. Biraz daha araştırılırsa bu oyuncuları keşfetmek çok da zor olmaz sanırım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 17/08/2006 :  22:22:41  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şart mı ön libero olması sistemi ön liberodan yoksun bir şekilde kursun..Benim itiraz ettiğim nokta Aurelio böyle bir karar vermeseydi o zaman ne olacaktı arkadaşın dediği gibi Hüseyin oynardı veya başka bir alternatif yaratılırdı.

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/08/2006 :  23:30:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Karakartal312 tarafından yazılan:

Tugay milli takımı bırakalı çok oldu.

Bıraktığını biliyorum. O yüzden yazdım zaten onu.

Olay, Aurelio'nun böyle bir karar vermesi değil. Fatih Terim'in kafasındaki oyun kurgusuna kim daha uygunsa, o çağırılıyor. Aurelio yerine başka bir ön libero da bulunabilir belki; ama diğer oyuncularla uyumu, maçı okuması, tekniği gibi faktörleri de göz önüne almak gerekiyor. Aurelio Türk vatandaşı olmasaydı, bu sistem uygulanır mıydı, uygulanmaz mıydı bilemem. Ancak şu an durum ortadayken, böyle olmasaydı da şöyle olsaydı demenin bir anlamı yok.

Bana kalırsa; kız peşinde koşturan veya oynayacağı maç için iddia oynayan oyuncuların bizi temsil etmesindense, yabancı uyruklu bir oyuncunun temsil etmesi daha iyi. En azından yüzümüz kızarmaz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 18/08/2006 :  11:47:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
6000 lisanslı futbolcunun içinde gerçekten ''gerçek bir sol bek'' yok.Ümit Özat bile anca anca uyduruldu oraya.Lüksemburg maçında Orhan Ak'ı gördük de n'oldu sol bekte?!
Ayrıca şu duvarları aşmalıyız.Almanya'da bile devşirme oyuncu varsa Türkiye Cumhuriyeti'nde çok rahat olur.Hem kaçımız Türk oğlu Türk'üz ki?
Zaten bu devşirme yöntemi Ömer Rıza için çıkarıldı amacı kaydı.Fanatik gazetesini okuyanlar görmüştür.Okumayanlar için anlatayım:Dönemin Millî Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal Ömer Rıza'dan faydalanmak istedi.Ömer Rıza'nın İngiliz ve Kıbrıs vatandaşlıkları vardı.Bu oyuncu için kanun değişti ve 5 yıllık bekleme süresi kalktı.
Vatana milete hayırlı olsun.
Not:Ömer Rıza sadece bir kez A2 Millî Takımı'nda oynadı.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000