merhaba öncelikle tebrikler oyunu bitirdiğin için çünkü zor bi oyun:)Hani uçan balonla bir yere geliyorsun ve orda kabileler var ve biyer var havada orayı indiremedim bana yardım edersen sevinirim.sütunlardaki ağaç yapraklarını ne şekilde oynatmalıyım acaba.
ya ben bu oyunu ne zaman oynamaya baslasam bı yerden sonra bılgısayarımı kapatıo anlamadın ayrıca casanova adlı oyundada oyun bırden kapanıo cdlerde ıs yok galıba
selam ya ben bu journet to the center of the earth oyununu bugun aldım ama kapıda takıldım hani sembol yerleştırıyosun falan. yardım edermısın bana:))))
arkadaşlar bu kapı bölümünde saatin ters yönünde (sağdan sola) aşağıdaki şekilde taşları dizin:
1-Bordo renkli simge olan minyatür anne resmi. 2-Üstünde orak olmayan buğday. 3-Mavi renkli dağ resmi. 4-Beyaz renkli rüzgar yeli gibi şey. 5-Bulut ve şimşek. 6-Gülen adam. 7-Mavi beyaz olan dalga. 8-Buğday ve orak. 9-Yuvarlak silindirler. 10-Kimya simgesi yeşil olan simge. 11-Üstünde kuş olan deniz. 12-Kahverenkli değirmen simgesi.