selam gençlik ben şu journey to the center of the earth oyununun yaprak kısmındayım ama ne varki orada takıldım artık oyun bitirenlerden bana yardımcı olacak arkadaşlara sesleniyorum allahım yarabbim yardım lütfen yardım.... :(
Selam dostum.O yaprakli bolumu gecmek icin bir kilica ihtiyacin var.Onu nasil elde edcegini anlatiim sana.Kirmizili giyinen bi adam var bi mantarin uzerinde onu orada bitane boru var onu tamir etmek zorundasin onu tamir ettikten sonra kilici alabilirsin.Boruyu tamir etmek icin HARD CRANIUM,GIANT SHELL ve BELOVSa ihtiyacin var.Onlari aldiktan sonra HARD CRANIUMu cakmakla yakicaksin,ondan sonra GIANT SHELL ve HARD CRANIUMu birlestiriceksin.En sonunda da bunlari boruya takip kirmizili adamin yanina geri don ve onunla konus ondan sonra adam bir kusla ucup gidicek sende masanin uzerindeki kilici alabilirsin. Hadi kolay gelsin....
Bu arada takildiin baska bi yer varsa bana sorabilirsin nede olsa 6 kere bitirdim bu oyunu ama hala bikmadim,deli bi oyun valla adventure seven herkeze dehsetle tavsiye ederim
Slms radoo arkadaşım.Ben de baya bir yer kat ettim.Hatta oyunun tam çözümü var(İngilizce).Ama Valley Of The Spirits'te takıldım.Hani şu yapraklarla boruları kapattığın yer.Orası için bana yardım eder misin?Bu arada ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bu linkten tam çözümü bulabilirler : http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcJj/Journey.htm
Selam Memoli39.O bolumde yapman gerekenler su.Su siralamayi takib et 1-4/3-5/4-61-5/2-3/1-6..Bu siralamalari tekerteker yapman gerekli yani ilk once 1-4'un yapraklarini kapatiosun ve o surati olan heykele gidip calistiriosun ancak sunu unutma bunu her yaptiinda geri donup hani o kaziklar varya valey of spiritsin girisinde hani bi gorevde orada birtane bitki var o bitkiden kirmizi bi erige benzeyen biseyler aliosun ya(Cok guzel anlattim be)ha oraya gidip o ucan tepeye bakman gerekli.Ondan sonra bu soylediimi her siralamada yapman gerek sunu da unutma o siralamayi soldan-saga dogru yapicaksin!okke hadi kolay gelsin..