AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 journey to the center of the earth
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

radoo
Üye

Bulgaria
İleti 13

İletim - 04/02/2004 :  23:51:54  Bilgileri Göster  radoo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Memoli39 bu arada o kristalleri yerlestirdiin kapiyi senin sayende gectim tesekurler baba.Sen olmasan kalmistim valla.
Sayfanın En Üstüne Git

dsesen
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 08/02/2004 :  12:21:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slm.şu yapraklı bölümde boruyu tamir ettim ama adam hala orda eksik birşey mi var bulamadım birtürlü yardımcı olursan sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

radoo
Üye

Bulgaria
İleti 13

İletim - 08/02/2004 :  17:11:06  Bilgileri Göster  radoo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hic Adam'a (sapkali adama) sari bir kristal verdin mi?vermediysen onu yap ve evine girip bitane bulca var onu coz ve kilitli olan sandigi ac,ondan sonra o mantarlari yine Adam'in evinde bulunan bir altin kavanoza koyman gerekli,onu da yaptiktan sonra sandigin sol tarafindaki mada bazi belgeler var onlari da al,ve en son olarak daha adamin evine girdiin gibi sag taraftaki kapi kenarinda bir esya var(o cozecein bulmacanin bir parcasi) onu al.Ama butun bunlari yaptiysan bana su anda elinde olan esyalarin isimlerini gonderki ona gore yardimci olayim.Simdilik bye...
Sayfanın En Üstüne Git

dsesen
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 08/02/2004 :  18:36:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
söylediklerini yaptım elimde ip bıçak sargı bezi dolu su şişesi üç tane kapta renkli(kırmızı,mavi...) pigmentti sanırım o var ve önceden aldığım kumaş parçası var onuda şişedeki dezenfektanla ıslatmıştım ayrıca çakmak var.kırmızılı adamın yanındayım köprünün ayğından bıçakla kestiğim mantar parçaları yada ağaç parçaları neyse işte onu adam aldı.boruya yapmam gereken bişey kalmadı sanırım ama adam hala gitmiyo.maillerle yada bilgisayarla bir ilgisi olabilirmi.yardımcı olursan sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

radoo
Üye

Bulgaria
İleti 13

İletim - 08/02/2004 :  19:27:13  Bilgileri Göster  radoo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
dsesen bir mail adresin varmi,varsa radoo@newyork.com adresine bir e-mail yolla,sana resimli bir sekilde onnari gonderecegim unuttugun bazi esyalar var onlarin tam yerini gosterecegim cunku onlarin yerleri biraz hatta baya gizli yerlerde.....oki
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000