AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 journey to the center of the earth
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

serkankaska
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 09/02/2004 :  17:08:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BEN SUANDA DENİZ ALTININ OLDUGU YERDEYİM VE YAPRAKLARI OLAN YERİ GEÇTİM VE YUKARI ÇIKTIM VE ORDA YINE O ADAM VAR EL ÇIKIYOR AMA BİR SEY YAPAMIYORUM VE HATTA ÇİÇEK BAHÇESİNİN OLDUGU YERDEKİ KAPIYIDA AÇAMADIM NEDE DENİZ ALTININ İÇİNDEKİ KAPIYI AÇAMADIM BANA YARDIM EDERMİSİNİZ SİMDİDEN TESEKKÜRLER.

selam
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 09/02/2004 :  17:15:45  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
serkankaska ardarda gereksiz mesajlar atma ve yazılarını büyük harflerle yazma
Sayfanın En Üstüne Git

radoo
Üye

Bulgaria
İleti 13

İletim - 09/02/2004 :  18:26:37  Bilgileri Göster  radoo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
serkankaska o denizaltili bolume gecmek icin ilk once cicekli bahceyiyle o ucan tepede yapman gereken gorevler var.Ilk once ucan tepeyi anlatiim sana oraya koyman gereken bitane beyaz tas var o beyaz tasi elde etmek icin 3 seye ihtiyacin var,1=cobanin yanindan aldigin o mamutlarin kili,2=fishermandan aldigin kirmizi deniz kabugu,3=Yaninda yatan bitane fil varya o kadindan aldigin beyaz deniz kabugu.Bahceye girebilmek icinde bir cicege ihtiyacin var onu da yine yaninda o fil yatan kadinda alicaksin.Bunlarin hepsini yaptiktan sonra bahceye giriceksin ve icerideki adamla konustuktan sonra sol tarafta bitene yalak var o yalakta bu 3 esyayi icine koy ve gereken tasi al.Ondan sonra da ucan daga git orada isikli yerlerden bitanesine beyaz tasi koy ve Adam ile konus.O sana deniz altinin sifresini verecek.En son olarakta Fishermanin yaninda duran bir cocuk var onu denizaltina gotur oraya gittiginde cocukla konus ve evine gitmesini soyle beylelikle denizaltinin kaptani oradan yokolacak ve sende denizaltina gir ve Adamin verdigi sifreyle iceri gir.Biraz uzun oldu ama neyse hadi kolay gelsin
Sayfanın En Üstüne Git

n/a
deleted

İleti 13

İletim - 09/02/2004 :  18:30:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aslı senin adın F ile başlıyo demi Bu şeyin adı
Sayfanın En Üstüne Git

n/a
deleted

İleti 13

İletim - 09/02/2004 :  18:38:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BU bahsettiğiniz oyun görünüm nasıl