AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 journey to the center of the earth
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

radoo
Üye

Bulgaria
İleti 13

İletim - 09/02/2004 :  19:53:03  Bilgileri Göster  radoo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyon guzel bi oyun arkadasim yani Adventure sevenlerin cok hosuna gidecek.Oyun boyunca bisuru bulmacalarla karsilasiosun mesala "Enigma Ball" diye bi bulmaca var cok deli birsey.Adventure ve bulmacalari seviyorsan eminim cok hosuna gidecek.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 09/02/2004 :  19:55:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beret, ard arda mesajlar yollama. Mesajlarını "İletiyi düzenle" seçeneği ile değiştirebilirsin. Ayrıca ilk mesajında ne demek istediğini anlayamadım.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

batus
Üye

İleti 2

İletim - 09/02/2004 :  20:23:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu başlangıcında fotograf tab ettigimiz yer varya,üniversiteye gitmek için bilet almaya gittigimiz kadından reçete için gerekli sıvıyı alamıyorum acaba matarayımı boşaltmalıyım ama başaramıyorum.Yardım ederseniz sevinirim Tesekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git

radoo
Üye

Bulgaria
İleti 13

İletim - 09/02/2004 :  20:30:58  Bilgileri Göster  radoo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
batus,orada matarayla bir ilgisi yok arkadasim.Orada yapman gereken su:Sende olan esyalarin arasinda bitane sari kart olmasi lazim adi"PUNCH CARD" olmasi lazi onu kadinin yanindaki makinaya koyuyosun onadan sonra kola bisiosun.hadi kolay gelsin...
Sayfanın En Üstüne Git

dsesen
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 10/02/2004 :  11:57:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya kadının yanındaki makinaya o bahsettiğin kartı koyamıyorum el çıkıyo ama olmuyo birde balonun içinde bir adam var ordada el çıkıyo ama bişey yapamıyorum elimde bilet bir kitap iğne dinazor derisi bahsettiğin sarı kartlar var birde gizli bir odada hani hep karşılaştığım adam var orda bir simülaston makinası var basınca dinazor çıkıyo orda yapmam gereken başka bişey varmı kayboldum bu şehirden nasıl çıkçam yaa
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000