Bu oyon guzel bi oyun arkadasim yani Adventure sevenlerin cok hosuna gidecek.Oyun boyunca bisuru bulmacalarla karsilasiosun mesala "Enigma Ball" diye bi bulmaca var cok deli birsey.Adventure ve bulmacalari seviyorsan eminim cok hosuna gidecek.
Şu başlangıcında fotograf tab ettigimiz yer varya,üniversiteye gitmek için bilet almaya gittigimiz kadından reçete için gerekli sıvıyı alamıyorum acaba matarayımı boşaltmalıyım ama başaramıyorum.Yardım ederseniz sevinirim Tesekkürler.
batus,orada matarayla bir ilgisi yok arkadasim.Orada yapman gereken su:Sende olan esyalarin arasinda bitane sari kart olmasi lazim adi"PUNCH CARD" olmasi lazi onu kadinin yanindaki makinaya koyuyosun onadan sonra kola bisiosun.hadi kolay gelsin...
ya kadının yanındaki makinaya o bahsettiğin kartı koyamıyorum el çıkıyo ama olmuyo birde balonun içinde bir adam var ordada el çıkıyo ama bişey yapamıyorum elimde bilet bir kitap iğne dinazor derisi bahsettiğin sarı kartlar var birde gizli bir odada hani hep karşılaştığım adam var orda bir simülaston makinası var basınca dinazor çıkıyo orda yapmam gereken başka bişey varmı kayboldum bu şehirden nasıl çıkçam yaa