AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 journey to the center of the earth
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

sebo
Üye

İleti 2

İletim - 16/02/2004 :  23:50:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
dsesen tarafından yazılan:
Onu 3 gunde zor buldum. Sana anlatayim.O toplari 6 tanesini 1 kefeye, 6 tanesinide diger kefeye koy. Biraz zor konuluyorlar 1 saat ugrasican artik. Sonra tart, hangi taraf agir geldiyse o agir gelen kefedekiler kalsin, obur tataftakileri kaldir. 6 tane kalani 3'e ayir. 3 tanesi 1 kefede 3 tanesi diger kefede olsun, onlarida tart. Hangi taraf hafif geldiyse o kefedekileri kaldir.Agir gelen kefedekilerden 1 tansini cikar, hangisini cikardigin onemli degil, kefede kalan 2 topu da 1'ini 1 kefeye, digerinide obur kefeye koyarak tart, hangi taraftaki agir geldiyse o ozel top oluyo, onun ustunu tiktikla, o senin envanterinin icine giriyor. Onla disari cik ve asansore gir, asansorun icinde sag tarafta soba borusu gibi bisey var onun ustune koy. Bu 1-1 tarttigin toplar esit gelirse herseyi yeniden denemen lazim, cunku o zaman o ozel top bu tarttiklarinin arasinda degildir demektir. Hadi kolay gelsin. Ben biraz cildirmistim da!

ya su 12 topla ilgili bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar tartı bulmacasında takıldım nedir mantığı

Sayfanın En Üstüne Git

dsesen
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 17/02/2004 :  10:26:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tesekkürler sebo
Sayfanın En Üstüne Git

bluejeans
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 17/02/2004 :  12:11:58  Bilgileri Göster  bluejeans için bir ICQ İletisi Gönder  bluejeans'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben şu beyaz ve siyah renkteki rakamlarda takıldım bana yardımcı olun yafff
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 23/02/2004 :  21:04:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
radoo arkadaşım çoktandır foruma giremiyordum.O yüzden yardımın için anca teşekkür edebiliyorum.Kusura bakma

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

lotus
Üye

İleti 3

İletim - 10/03/2004 :  17:25:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar helyum sisesini taktıgım halde balon calısmıyor bi harita almam lazım galiba nerden alcam lütfen yardım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000