|
Yazar |
Konu  |
sebo
Üye

İleti 2 |
İletim - 16/02/2004 : 23:50:53
|
alıntı: dsesen tarafından yazılan: Onu 3 gunde zor buldum. Sana anlatayim.O toplari 6 tanesini 1 kefeye, 6 tanesinide diger kefeye koy. Biraz zor konuluyorlar 1 saat ugrasican artik. Sonra tart, hangi taraf agir geldiyse o agir gelen kefedekiler kalsin, obur tataftakileri kaldir. 6 tane kalani 3'e ayir. 3 tanesi 1 kefede 3 tanesi diger kefede olsun, onlarida tart. Hangi taraf hafif geldiyse o kefedekileri kaldir.Agir gelen kefedekilerden 1 tansini cikar, hangisini cikardigin onemli degil, kefede kalan 2 topu da 1'ini 1 kefeye, digerinide obur kefeye koyarak tart, hangi taraftaki agir geldiyse o ozel top oluyo, onun ustunu tiktikla, o senin envanterinin icine giriyor. Onla disari cik ve asansore gir, asansorun icinde sag tarafta soba borusu gibi bisey var onun ustune koy. Bu 1-1 tarttigin toplar esit gelirse herseyi yeniden denemen lazim, cunku o zaman o ozel top bu tarttiklarinin arasinda degildir demektir. Hadi kolay gelsin. Ben biraz cildirmistim da!
ya su 12 topla ilgili bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar tartı bulmacasında takıldım nedir mantığı
|
 |
|
dsesen
Üye

Turkey
İleti 12 |
İletim - 17/02/2004 : 10:26:26
|
tesekkürler sebo |
 |
|
bluejeans
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 17/02/2004 : 12:11:58
|
ben şu beyaz ve siyah renkteki rakamlarda takıldım bana yardımcı olun yafff |
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 23/02/2004 : 21:04:37
|
radoo arkadaşım çoktandır foruma giremiyordum.O yüzden yardımın için anca teşekkür edebiliyorum.Kusura bakma  |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
lotus
Üye

İleti 3 |
İletim - 10/03/2004 : 17:25:09
|
arkadaslar helyum sisesini taktıgım halde balon calısmıyor bi harita almam lazım galiba nerden alcam lütfen yardım |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|