AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 journey to the center of the earth
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

serkankaska
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 10/02/2004 :  22:02:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tesekkürler radoo söylediklerini denicem insallah olur saol

selam
Sayfanın En Üstüne Git

serkankaska
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 11/02/2004 :  16:15:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
radoo bende maymunun kılları var kırmızı deniz kabugu ve beyaz deniz kabuguda var senin dedigin ciçegi yanında fil yatan kadından alamadım yanına gidiyorum ve konusmalar aynı degismiyor vede çiçek vermiyor neden acaba eksik birseymi yapıyorum yardım edersen sevinirim.

selam
Sayfanın En Üstüne Git

bluejeans
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 11/02/2004 :  21:56:59  Bilgileri Göster  bluejeans için bir ICQ İletisi Gönder  bluejeans'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
radoo saol yardımcı olduğun için bu arada denizaltı operasyonu geçildi ne varki tüm şeyleri yaptım istasyonda biryer kaldı oda bir odada oynayan harf panosu o panodaki rakamları hareket ettiriyorum fakat sonuç alamadım rakamların sıralanışı nasıl acaba yardımcı olursan sevinirim kendine iyibak bye...
Sayfanın En Üstüne Git

sebo
Üye

İleti 2

İletim - 13/02/2004 :  00:11:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sevgili Radoo, ben ustunde 12 tane beyaz rakam olan terazi gibi seyde takildim. Oyunun ingilizce tam cozumu olmasina ve onlarin dediklerini yapmama ragmen hala hic birsey olmuyor delircem valla. Lutfen kafayi iyice siyirtmadan acilen bana detayli bir sekilde hangi kefeye ne koycam hangi rakamlari nereye yerlestircem ve o cok ozel topu nasil bulcam bana bir deyiver ltf.

alıntı:
radoo tarafından yazılan:

Bu arada takildiin baska bi yer varsa bana sorabilirsin nede olsa 6 kere bitirdim bu oyunu ama hala bikmadim,deli bi oyun valla adventure seven herkeze dehsetle tavsiye ederim

Sayfanın En Üstüne Git

dsesen
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 16/02/2004 :  09:39:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya su 12 topla ilgili bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar tartı bulmacasında takıldım nedir mantığı
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000