|
Yazar |
Konu  |
JANDORA
Üye

Turkey
İleti 122 |
İletim - 30/08/2006 : 15:02:16
|
acaba yönetciler seçkin üyeleri yada başka bi yöneticiyi kilitleye biliyomu  |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 30/08/2006 : 15:05:18
|
Yönetici, yöneticiyi kilitleyemez. Geri kalan herkese istediğini yapar. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
JANDORA
Üye

Turkey
İleti 122 |
İletim - 30/08/2006 : 15:09:01
|
çok sağol abi |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/08/2006 : 15:13:51
|
niye yöneticiler bir birini kilitleyemiyo anlamadım. mesala krocanlar cinnet geçirip sağa sola küfretti :D şimdi krocanları klitleyemeyecez mi? gerçi şimdi bunlar biz iki kişiyiz der.diğeri küfretti ben değildim.hatır o etti.yalan söylüyo inanmayın deyip klitlenmekten kurtulurlar :D allah insanı uykusuz bırakmasın.saçmalıyom böyle işte :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 30/08/2006 : 15:37:34
|
Yönetici, yönetici ile aynı seviyededir. Birbiri üzerinde yaptırımı yoktur. Aksi durum, bir üyenin başkasını kilitlemesi gibidir. Mantıksızdır. Yöneticilerin, yöneticileri kilitleyememesi, yöneticilerin kilitlenmeyeceği anlamına gelmiyor. Forum Admin vardır, herşeyin üzerinde kafasına eseni yapabilir. Onun dışında sizin krocanları kilitleme gibi bir şansınız zaten yok. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 30/08/2006 : 20:50:00
|
Deli birinin kendine yöneticiliğe yükselttikten sonra sitedeki tüm yöneticileri kilitlemesi malumdur. Bir tür güvenlik olduğunu düşünüyorum :). Hadi kabil sen git yat bence :D |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|