|
Yazar |
Konu  |
XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 30/08/2006 : 21:32:37
|
Koptum yihaha |
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 31/08/2006 : 09:43:12
|
he yat demesi kolay.eve int bağlattık uyumak haram oldu bea :) gel gelelim işin kötü tarafı daha ilk günden virüs bulaştırdım bilgisayara. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 31/08/2006 : 13:50:05
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
he yat demesi kolay.eve int bağlattık uyumak haram oldu bea :) gel gelelim işin kötü tarafı daha ilk günden virüs bulaştırdım bilgisayara.
Bravo Emil bende diyorum bu adam niye girmiyor msn e,kahrolsun virüsler  Kim bilir ne yaptında virüs soktun pc ye  |
*CK |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 31/08/2006 : 14:30:27
|
ewet virüs girdiği için giremiyorum mert.bu akşam format atıcam.akşam konuşuruz ;) yaw o virüs olayını bende anlmadım.nasıl girdi nerden girdi :D ben sadece sörf yapıyodum internette :)) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|