AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 ***Galatasaray'ın Yeni Yıldızı Inamoto***
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Kara Katil
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/09/2006 :  17:16:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bildiğimiz gibi Galatasaray renklerine Inamoto diye bir Japon oyuncuyu kattı.Siz Inamoto hakkında neler düşünüyorsunuz? Lütfen paylaşın.Hayırlı olsun ***INAMOTO***

araldilek1997
Üye

Turkey
İleti 75

İletim - 03/09/2006 :  23:34:32  Bilgileri Göster  araldilek1997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  araldilek1997 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben fenerliyim ama iyi oyuncu olabilir.

Fifacı olarak karşınızdayım...:....:
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 04/09/2006 :  00:06:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Kara Katil tarafından yazılan:

Arkadaşlar bildiğimiz gibi Galatasaray renklerine Inamoto diye bir Japon oyuncuyu kattı.Siz Inamoto hakkında neler düşünüyorsunuz? Lütfen paylaşın.Hayırlı olsun ***INAMOTO***

Performansını zamanla görecez, yalnız bu oyuncuyu kadroya alabilmek için Galatarasay Heinz'a 700.000$ ödemiş, ve 16 numarayı çok seviyormuş,almakta ısrarlıymış, onun için Carrusca'yı sıkıştırıyorlarmış, 16 numara kime kalacak bakalım.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Kara Katil
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/09/2006 :  01:22:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet Uruk-Hai sana katılıyorum.Performansını hep birlikte göreceğiz.İnşallah Carruska 16 numarayı vermemek için gaza gelip iyi oynar.Ve böylelikle Inamoto'da gaza gelip iyi oynar.Ama hayel.Olsun yinede içimden geçen bir şey.
Sayfanın En Üstüne Git

max_payne
Üye

Turkey
İleti 108

İletim - 04/09/2006 :  12:40:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
inamoto gerçekten iyi bir oyuncu appiahın benzeri diyebiliriz.inamotonun maliyetinin bu kadar az olması kaldığı bir takımda( japon ligi hariç)doğru düzgün sezon geçirememesi.ama adam tam bir top cambazı belki seyretmişsinizdir ronaldinho ile reklam filmi çekti.
http://www.youtube.com/watch?v=XSHFiXO35JE&mode=related&search=

maxxx payne 8.bölüm harika
Sayfanın En Üstüne Git

Kara_Katil
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 09/10/2006 :  21:57:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Inamoto Inamoto dedik,adam hiç birşey yapamadı.Aldğı her topu ya kaybediyor,ya da kaleye şut çekiyor dağlara taşlara gidiyor.Galatasaray nerden buldu bu Inamoto'yu kardeşim.

< < < S İ L K R O A D > > >
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000