AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Arda mı?Alex mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

josephone
Üye

İleti 42

İletim - 26/11/2006 :  18:37:36  Bilgileri Göster  josephone için bir AOL İletisi Gönder  josephone için bir ICQ İletisi Gönder  josephone'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sizce bu sezon arda mı güzel ounuyo alex mi?ben karar veremedim

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 26/11/2006 :  22:16:14  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arda ile Alex kıyaslanmaz bence ikiside farklı oyuncular;Arda daha hızlı bir oyuncu neredeyse sahanın her yerine koşuyor çok yönlü yani,tabi bu yaşada bağlı bir durum..Alex ise teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu koşmaktan öte paslarıyla adam eksiltip oyunu yönlendiren bir konumda arasırada gol atıyor tabi :D

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 26/11/2006 :  22:33:09  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arda "kafa" atıyor, Alex atamıyor. :) Bence Alex. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 26/11/2006 :  22:47:45  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

Arda "kafa" atıyor, Alex atamıyor. :) Bence Alex. :D

Hocam sende germe ortamı şimdi Bir Gs li olarak Arda nın o davranışını bende yakıştıramadım hatta çok sinirlendim maç sırasında kolay mı Sen Galatasaray gibi bir camianın oyuncususun takımın eksik bırakıyorsun gereksiz bir hareketinle..Neyse gençliğine verildi,edildi :)) umarım bir daha tekrarlamaz aynı davranışını

Dipnot: Arda bu hafta kafayla güzel bir gol attı üstelik,rica ediyorum bunlarıda görelim kafaları karıştırmayalım

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 26/11/2006 :  22:51:48  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de boyum Alex gibi 1.65 olsa ben de kafayla gol atamazdım. Olacak o kadar.. :D Hoş, pek de attığım veya futbolla ilgilendiğim söylenemez. :)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 26/11/2006 :  22:56:34  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eee yani sanki Arda 2 metre sende iyice yaptın yani :))
Alex in kafa golüne ihtiyacı yok zaten ceza sahası çizgisinde kendisini yere bıraksın yeter öyle veya böyle birşekil gol atıyor :P

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.12 Snitz Forums 2000