Üyeliğin kilitlenmiştir. Şimdi git kendine yeni bir üyelik al ve "14 iletide üyeliğimi kilitletmeyi başardım. Var mı benden hızlısı?" diye buradaki insanlara meydan oku, onlarla iddiaya gir.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
sayın yönetici merula alba, yönetici olmak için böyle mi davranmak gerekiyor. üyeliği kitlemek en doğal hakkın ama ardından böle şeyler yazınca mı yönetici olunuyor. eğer öğleyse bende aday olayım yöneticiliğe çok eğlenceli olur. konunun başında yanlış anlayan sensin.yinede karşındaki alttan alıyo senin sert mesajların karşısında.bu asabiyetin nedenini sormak isterdim ama korkuyorum senden,benide terslersin diye.
Calvin Klein açıklama yapmasaydı, soruyu kime sorduğunu anlayabilecek miydin? Ben de Merula'ya söylenen bir laf olarak algılamıştım onu. Tepkisi doğal yani. Baştan açıklama yapılsaydı, bu durum yaşanmayacaktı.
Yöneticiler kişisine göre muamele yapar. Sana düzgün cevap yazıyoruz; ama karşısındakine hakaret edene, kuralları ihlal edene vs. gerekli cevap, gerektiği şekilde verilir.
Gereksiz yere de ortamı kızıştırmaya çalışma. Konu tatlıya bağlanmış zaten.