comandante, herkesin bir tahammül sınırı var. Yazdığı saçma sapan onlarca iletiyi kilitlemekle uğraşmışım zaten. Bir de bunun üzerine kalkıp konuya hiç müdahalesi olmadan Krondor'a -ki bu sen de olabilirdin- sinir bozucu bir şey demiş. Bu da son damla oldu. Aynı sözler sana söylenseydi sen ne yapardın acaba. Ve ben sana söylenmiş bu sözler üzerine aynı kişinin üyeliğini aynı mesajla kilitleseydim? Kişiye göre muamele yapıyoruz. Bu arada hiç eğlenceli değil. İnsanlar yapmanız gereken şeyi yaptığınız zaman size küfür dolu mailler atabiliyorlar. Küfür yemek ne kadar eğlenceli değil mi?
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
ben ortamı kızıştırmaya çalışmıyorum.tepkim tabiki dışardan gözlemlediğim kadarıyla ama ben olayın öncesiyle sonrasıyla ilgilenmiyorum zaten.yönetici olarak üslubunu doğru bulmuyorum.üyeliğini kilitlemek zaten yeterince bir tepki arkasına gerek yok.ben böle davranışların bu tür olayları daha da arttıracağını düşünüyorum. bide ben celvin klienı yanlış anlamasına takılmadım aslında tepkisinin aşırı olduğunu söylemek istedim.merula alba da haklı aslında yöneticilik kolay değil.insanın sinirleri bozulabiliyo çoğu zaman.ama bu şekilde davranmak çözüm değil bence ve her zaman tatlıya bağlanmayabilir.
Elbette tatlıya bağlanamıyor her zaman; ama yıllardır yöneticilik yapan biri olarak şunu söyleyebilirim ki, sert bir üslup çoğu zaman daha çok işe yarıyor. Daha geçen gün bir yöneticimiz, düzgün bir üslupla uyarı yaptığı halde, uyarı yaptığı kişiden ağıza alınmayacak küfürler yedi. İyi de olsan, kötü de olsan küfür yiyorsun; bunun tek nedeni de yönetici olmamız. Durum böyleyken, ben kötü adamı oynamayı tercih ederim her zaman. Tabii kişisine göre.
Not: Bir önceki mesajımdaki ikinci paragraf, Boromir ve benzer kişiler için geçerlidir. Calvin Klein'in davranışı konusunda bir şey demiyorum. Onun amacı hakaret değilmiş çünkü. Yanlış anlaşılmasın.
Arkadaşlar ben eğlenelim, bay ve bayan arkadaşlarımızın fikirlerini alalım diye yazmıştım ama konu iyice sapmış.. Eğer böyle devam edecekse yöneticiden ricam konuyu kilitlesin zaten forumda olmasının hiç bir manası kalmamış..
Türkçe'yi katlettiler. CÜMLEmizin başı sağolsun:)))