|
| Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 06/09/2006 : 16:16:35
|
Sapanca gölünde Piranha Paniği git gide artıyor, ve piranhalar büyümeyede başlıyor, uzmanlar ne kadar piranhalar tropik ortamda yaşar deselerde, göllerimizde bu risk çoğalacak, geçen ayda Isparta yakınlarındaki eğridir gölünün dibinde bi sürü yakalanmıştı, artık göllere girmek tehlike haline geldi.
Haber için-->>>http://www.showtvnet.com/haber/player.asp?ptype=haber&product=/050906/balik.wmv&btype=IEWMPobj |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 06/09/2006 : 16:22:35
|
| göllerdeki tehlike artıyor ve biz ne yapacagımızı bilmiyoruz |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 06/09/2006 : 16:25:02
|
Haberi televizyonda da izlemiştim, bu ne yahu herşey bitti de piranhalarla mı uğraşacağız? |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 06/09/2006 : 16:53:30
|
| Evet bu haberi bende duydum..İleride büyük tehlike yaratabilirler..:( |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 06/09/2006 : 17:20:39
|
| 30 derece altındaki sularda yaşamaz. 1-2 adam atıyor yakında geberir giderler |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 06/09/2006 : 17:26:50
|
| arkadaşlar bu bağlıklar tropik ikilmde sıcak sularda yaşar.o yüzden kış ayı gelipte göller buz tutunca yaşama şansları yok. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|