|
| Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 06/09/2006 : 17:30:14
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
arkadaşlar bu bağlıklar tropik ikilmde sıcak sularda yaşar.o yüzden kış ayı gelipte göller buz tutunca yaşama şansları yok.
Orası öyle de, kış gelene iş işten geçebilir :). Biri şehit olmasında aman...  |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
oguzhan14
Üye

Turkey
İleti 353 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 06/09/2006 : 19:11:59
|
Tabii ki yok... Bu pirhanaları göle akılsızın teki salmış, olan 3 kuruşluk göl eğlenceleri olan köylülere olmuş...
 |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 06/09/2006 : 19:14:24
|
alıntı: oguzhan14 tarafından yazılan:
Piranalar sadece tatlı sularda yaşıyabilir.Tuzlu suya gelme gibi ihtimalleride yok.
Biz Deniz mi dedik? Göllerden bahsediyoruz ve Göller bir kaçı hariç tatlı sudur. Tuzlu olan-->>(Örnek Tuz Gölü)Piranha da canlı yakalandığına göre demekki göllerde yaşayabiliyormuş. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 06/09/2006 : 19:17:17
|
| Pirana mı piranha mı? Bir karar verin, bence pirana :) |
 |