|
| Yazar |
Konu  |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 07/09/2006 : 12:28:04
|
| Dün millilerimiz Malta'yı 2-0 geçti. Grup maçlarına galibiyet alarak başladı. Tümer ve Nihat golleriyle Malta'yı deviren ay-yıldızlı ekibimiz gelecek için umut saçtı. Gol yollarında ki bitiricilik özelliğimizi de artırdık mı bizden iyisi yoktur, bu grupta? |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 07/09/2006 : 12:59:29
|
| Ben pek saçılan umut göremedim. Malta'yı 4-0 la geçen Bosna-Hersek kadar olamadık. Bu da demek oluyorki grubun diğer maçlarında epey zorlanacağız. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 07/09/2006 : 16:39:59
|
| Biraz ağır olacak ama: Bu takımdan cacık bile olmaz. Malta gibi, gol manyağı yapmamız gereken bir takımı zar zor yeniyorsak, geleceğe nasıl umutla bakabiliriz? Üstüne Hakan Şükür gibi futboldan uzaklaştırılması gereken kişileri oynatıyoruz takımda. Galatasaray'da son zamanlarda ne yapmış ki, milli takıma alarak ödüllendiriyoruz. Keza Ergün de öyle. GS'da adam akıllı forma şansı bile bulamayan adamı tutup milli takımda oynatıyoruz. Adamın düzgün bir ortası bile olmadı. Bir de hayatta göremeyeceğimiz paralar kazanıyor bu adamlar. Forumdan bile 11 kişi toplasaydık, Malta'yı en az 2-0 yenerdik. Aldıkları paralara da yazık, Türk milletine de yazık... |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 07/09/2006 : 16:54:12
|
| Bence de A Milli Takımımız ilk maçında pek umut vermedi. Açıkçası böyle devam ederse bu gruptan çıkma şansımız yok. Belki galibiyetle başlamış olabiliriz fakat Malta'yı 2-0 gibi bir skorla yenmek marifet değil. Ben en az 5 fark beklediğim karşılaşmada ilk 60 dakikada gol atamadığımızı görünce hayal kırıklığına uğradım. Hele de Almanya - San Marino maçını izledikten sonra... |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 07/09/2006 : 17:47:10
|
| Helal olsun Almanya'ya.Adamlar rekor kırdı.Bir zaman bizde oynamıştık San Marino'yla.Benim hatırladığım, o maç 7-0 bitmişti ki o zamanlar milli takım iyi durumdaydı.Şimdi denk gelse herhalde beşi zor buluruz. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
devil9294
Üye

Turkey
İleti 234 |
İletim - 07/09/2006 : 17:52:52
|
| bencede milli takımdan pek umutlu değilim ve belli bir düzenleri yok.bundan 8 sene önce dünya 3 . sü olan bir takım sonraki kupaya bile katılamadı.bu gruptan bir şekilde çıkarız ama sonrası çok zor.ve almanyada tarih yazdı 13-0 lık bir skorla. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|