| Yazar |
Konu  |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 08/09/2006 : 10:55:10
|
| 8 sene mi? Okadar oldu mu ya? Benim o zaman üniversite sınavına ilk girişimdi. 2002 olması lazım. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 08/09/2006 : 12:08:04
|
Krondor hocam, Hakan Şükür uzaklaştırılsın diyorsun da adamın iki golde de payı çok büyük, yine kafa toplarına uçup pozisyon yaratıyor bir topu da çizgiden döndü, birinci yarıda göğsüyle indirip Yıldıray'a alda at dedi. Yani böyle oynucaksa bence milli takıma alınmalı, Ergün için olan sözlerine katılıyorum. Bu ara da Arda'da süperdi takımın en iyilerindendi.
8 sene olmadı bu ara da ben de orta üçdeydim o zaman, 4 sene oldu:) |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 08/09/2006 : 16:13:55
|
alıntı: tarafından yazılan:
Biraz ağır olacak ama: Bu takımdan cacık bile olmaz. Malta gibi, gol manyağı yapmamız gereken bir takımı zar zor yeniyorsak, geleceğe nasıl umutla bakabiliriz? Üstüne Hakan Şükür gibi futboldan uzaklaştırılması gereken kişileri oynatıyoruz takımda. Galatasaray'da son zamanlarda ne yapmış ki, milli takıma alarak ödüllendiriyoruz. Forumdan bile 11 kişi toplasaydık, Malta'yı en az 2-0 yenerdik.
Katılmıyorum.Bizim doğuştan ilk maç fobimiz var, bu ilk maçı atlatmak çok önemliydi, bir de boş tribünlerle birlikte, ne olursa olsun konsantrasyonumuzu sağlayamazdık, tutkuyla oynayan bir takım yapısına sahipken.Gol manyağı yapıp yapmamamız önemli değil bence, takım halinde iyi savunma yapan bir ekip çıktı karşımıza, ben dar alanda oynadığımız futboldan ve bulduğumuz pozisyonlardan memnunum, en azından bir ışık bu.Favorilerden ikisiyle yapacağımız maçlardan sonra durumumuz şekillenecektir.
Hakan Şükür konusunda fatih52'ye katılıyorum.Kısa pasla pozisyon bulamadığımız, tıkandığımız anda Hakan bizim tek çaremiz olabilir, hala kötü bir oyuncu değil.Hele Crouch'un herhangi bir takımda kadroya girdiğini düşünürsek, Hakan baya baya oynar.Ayrıca hava toplarına çok hakim, çok iyi sıçrıyor, içeri ani dalışlar yapmayı seven Nihat, Yıldıray gibi oyuncularımıza harika paslar indirecektir.
alıntı:
Forumdan bile 11 kişi toplasaydık, Malta'yı en az 2-0 yenerdik.
;D |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 08/09/2006 : 17:43:36
|
Ben Hakan Şükür konusundaki fikirlerinize katılmıyorum. Maçın genelini ele aldığımızda Hakan'ın vasat bir oyun oynadığını göreceksiniz. İki asist ve birkaç pozisyona girmesi bu kadar zayıf bir rakip karşısında son derece normal. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama yarattığı pozisyonlar bir yana, bir o kadar da kaçırdı. Dikkat ettiğim bir nokta da Hakan Şükür'ün artık ayağında top tutamadığıdır. Zaten çalım atma özelliğinden yoksundu. Hal böyle olunca Hakan'ın takımda kalmasını lüzumsuz görüyorum.
Ergün için bir şey diyemeyeceğim. Vasatın altında bir görüntü çizdiği ortada. Ancak, kendi takımında oynamama eksikliğini tecrübesiyle kapatabilen bir oyuncu. En azından denenmiş ve durumunun ne olduğu belli olmuştur. Ya daha önemli bir maçta oynatılsaydı?! Bence, gençlere yer vereceğini kendi ağzıyla söyleyen bir teknik direktör için yanlış bir seçim olmuş. Onun yerine genç isimlerden birini oynatmasını umardım. Neyse sonumuz hüsran olmasın da... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 08/09/2006 : 17:58:02
|
| Hakan Şükür hala hava toplarında üstün. Atılan iki golde de katkısı büyüktü. Milli takımın en çok gol atan futbolcusu. Defansı çok yoran birisi. Tamam hayran değilim, ama varlığı bile rahatsız ediyor. Fatih Tekke diyorlar maçta gördük, Ergün konusunda da sizlere katılıyorum. Maç eksiği çok fazla böyle olan oyuncu oynatılmaz. Ama soğukkanlılığı, azmi yeter. Orhan Ak sakatlanınca mecbur kaldı da denilebilir. Ümit Özat'ı mı oynatsaydı? Fatih Terim senden benden daha iyi bilir bu işleri. Gelmiş geçmiş en iyi TÜRK teknik direktördür. Eskisi gibi heyecanlı olmayabilir, fakat başında bulunduğu takım ulusal takım napacağını çok iyi bilir. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|